Neler Yeni

Dying light save kayboldu

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kaan Karan
epicte dying light bedavaydı almıştım orda oynadım steam aile sayesinde akadaşımdanda bana geldi epicteki save i steam e atıyım derken tam ne yaptığımı bende bilmiyorum bir şekilde eğic teki save de yok oldu ease us data recovery dede sonu .sav la biten aynı isimli save dosyası yok yardım ederseniz çok mutlu olurum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
epicte dying light bedavaydı almıştım orda oynadım steam aile sayesinde akadaşımdanda bana geldi epicteki save i steam e atıyım derken tam ne yaptığımı bende bilmiyorum bir şekilde eğic teki save de yok oldu ease us data recovery dede sonu .sav la biten aynı isimli save dosyası yok yardım ederseniz çok mutlu olurum
Epicteki save klasörünü komple silip oyunu başlat makinedekini kullan ya da buluttan indir demiyor mu?

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kaan Karan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
Makinedeki ölü zaten dediğine göre. Tarihlere bak makinedekinde dosya bulunamadı yazması lazım. Diğerinde de tarih olur tarih olanı seç. İkisinde de varsa bozulmadan önceki tarihli olanı seç. En kötü birkaç gün geriye atar seni.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kaan Karan
ilk o geldiğinde makineden yükle demiştim sonrasında buluttan indiri seçtim gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bozulmadan önceki tarih yok ikisindende indirdiğimde 0 save açılıyor

buluttakinde nasıl eskiye giderim

Makinedeki ölü zaten dediğine göre. Tarihlere bak makinedekinde dosya bulunamadı yazması lazım. Diğerinde de tarih olur tarih olanı seç. İkisinde de varsa bozulmadan önceki tarihli olanı seç. En kötü birkaç gün geriye atar seni.
.

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
ilk o geldiğinde makineden yükle demiştim sonrasında buluttan indiri seçtim gelmiyor

bozulmadan önceki tarih yok ikisindende indirdiğimde 0 save açılıyor

buluttakinde nasıl eskiye giderim

.
Gidemezsin diye biliyorum. Boş save'i buluta yükletmişsin. Yani iki save de boş save oldu.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kaan Karan
Gidemezsin diye biliyorum. Boş save'i buluta yükletmişsin. Yani iki save de boş save oldu.
100 save yükledim yapıcak bişey yok zaten ana hikaye bitmişti arklarla oynıcaktık teşekkürler iyi forumlar

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
100 save yükledim yapıcak bişey yok zaten ana hikaye bitmişti arklarla oynıcaktık teşekkürler iyi forumlar
Rica ederim lazımsa save gonderiyim 3 farklı vardı 2 following 3 ana oyun savesi mevcut.

Top Bottom