Dying light the beast en ucuz nasıl alabiliriz?

Caitlami

80+
Reaksiyon skoru
61
Öğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Öğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
oyunları korsan oynayıp para kazanmaya başladıktan sonra destek olmak amaçlı alabilirsin , ben tam para kazanmaya başlamadım ama destek olduğum çok fazla oyun var sonradan satın aldığım.

oyunları korsan oynayıp para kazanmaya başladıktan sonra destek olmak amaçlı alabilirsin , ben tam para kazanmaya başlamadım ama destek olduğum çok fazla oyun var sonradan satın aldığım.
+ arkadaşınız varsa aile kurun steamde ortaklaşa alın oyunları teker teker bitirin.

bunlar nasıl oluyor crack indirmek istemiyorum da bunlar crack olmuyor heralde
evet olmuyor adam sana hesabı veriyor indirdikten sonra hesabı offline a alıyosun mis gibi oynuyosun ben böyle 5-6 oyun bitirdim tavsiye ederim en risksiz yöntemi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birisi satın alıyor hesabı 40 kişiye satıyor o 40 kişi offline modda oynuyor oyunu orjinal crack gibi düşün
yani doğru bir bilgi ama siz etkilenmiyosunuz 40 kişi oynarken sorun olmuyor offline çekin yeter

Offline hesap vs uğraşmaya gerek yok crack indir oyna en sorunsuzu

ama crack te riskli değil mi virüs vs bide güncelleme yapamıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,304
Üyeler
183,974
Son üye
_frozen
Geri