25 TL'ye offline hesap alÖğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
oyunları korsan oynayıp para kazanmaya başladıktan sonra destek olmak amaçlı alabilirsin , ben tam para kazanmaya başlamadım ama destek olduğum çok fazla oyun var sonradan satın aldığım.Öğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
Öğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
+ arkadaşınız varsa aile kurun steamde ortaklaşa alın oyunları teker teker bitirin.oyunları korsan oynayıp para kazanmaya başladıktan sonra destek olmak amaçlı alabilirsin , ben tam para kazanmaya başlamadım ama destek olduğum çok fazla oyun var sonradan satın aldığım.
bunlar nasıl oluyor crack indirmek istemiyorum da bunlar crack olmuyor heralde![]()
Dying Light: The Beast Deluxe /⚡️.. İlan No: #4293356 | İtemSatış
Dying Light: The Beast Deluxe /⚡️OTO KOD ilanını hemen Itemsatis üzerinden incele ve satın al. #4293356.www.itemsatis.com
birisi satın alıyor hesabı 40 kişiye satıyor o 40 kişi offline modda oynuyor oyunu orjinal crack gibi düşünbunlar nasıl oluyor crack indirmek istemiyorum da bunlar crack olmuyor heralde
evet olmuyor adam sana hesabı veriyor indirdikten sonra hesabı offline a alıyosun mis gibi oynuyosun ben böyle 5-6 oyun bitirdim tavsiye ederim en risksiz yöntemi bubunlar nasıl oluyor crack indirmek istemiyorum da bunlar crack olmuyor heralde
yani doğru bir bilgi ama siz etkilenmiyosunuz 40 kişi oynarken sorun olmuyor offline çekin yeterbirisi satın alıyor hesabı 40 kişiye satıyor o 40 kişi offline modda oynuyor oyunu orjinal crack gibi düşün
Korsan oynasın hem parası cebinde kalır ve gereksiz kişilere para kazandırmaz.birisi satın alıyor hesabı 40 kişiye satıyor o 40 kişi offline modda oynuyor oyunu orjinal crack gibi düşün
her gelen güncellemede uğraşmak zorunda kalacak 40 tl yok parasıKorsan oynasın hem parası cebinde kalır ve gereksiz kişilere para kazandırmaz.