metkotudur
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Dying light the beast 3. kimerayi yenip yanlisikla save dosyami sildim, elinde olan varsa atabilir mi? 4-5 saatlik saveye bile razıyım lütfen yardım
Bende galiba 5 saat falan var bilgisayara geçince atan yoksa atarım.Dying light the beast 3. kimerayi yenip yanlisikla save dosyami sildim, elinde olan varsa atabilir mi? 4-5 saatlik saveye bile razıyım lütfen yardım
discord: icraatmakinesi36 ekleyip ulaşırsanız çok mutlu olurumBende galiba 5 saat falan var bilgisayara geçince atan yoksa atarım.
kral link gitmiş tekrar atarmısındosya yolu rar adında. Olmazsa bir daha yaz belgelerdekini atayım. O 100mb bir şeydi.
Sabah unutmazsam.kral link gitmiş tekrar atarmısın
unuttun reisSabah unutmazsam.
Sürüm ne sizin? Bendeki son sürüm sanırım güncellenmiş.unuttun reis
Savee sürümle giriş yapmadıysan fark etmeyecektir ama eski sürüme yeni savele giremiyorSürüm ne sizin? Bendeki son sürüm sanırım güncellenmiş.
Deneyelim, save buydu sanırım ilk attığımda çalışıp çalışmadığına dair geri dönüş almadım.Savee sürümle giriş yapmadıysan fark etmeyecektir ama eski sürüme yeni savele giremiyor
Öğreticiyi geçince açılıyor coop 2.kimeradan sonraDeneyelim, save buydu sanırım ilk attığımda çalışıp çalışmadığına dair geri dönüş almadım.
Kaç kimera kestiğimi hatırlamıyorum çok oynamadım arkadaşlar alınca coop gireceğiz diye.İndir x86 steam userdata profilnumaran rar
Dosyayı indir x86 steam userdata profilnumaran rardosya.co
Açık muhtemelen oynamayalı epey oldu unutmuşum. Hikaye görevleri sv6.Öğreticiyi geçince açılıyor coop 2.kimeradan sonra