Diyor ki Dying Light'ın DLC'si olan The Fallowing mi ne işte onu alacakmış ama sadece kendisi alacakmış arkadaşlarıyla oynayabilip oynayamayacapını soruyor. Arkadaşlarının parası yokmuşNe dediğin anlaşılmıyor.
Olmaz oynaması için DLC'nin paketlerini indirmesi lazım satın almadan bunu yapamaz.Diyor ki Dying Light'ın DLC'si olan The Fallowing mi ne işte onu alacakmış ama sadece kendisi alacakmış arkadaşlarıyla oynayabilip oynayamayacapını soruyor. Arkadaşlarının parası yokmuş
Yok öyle değil. Sadece kendisi satın alacak. Arkadaşlarıyla öyle oynayabilip oynayamayacağını soruyorOlmaz oynaması için DLC'nin paketlerini indirmesi lazım satın almadan bunu yapamaz.
Tamam arkadşının oynaması için oyunu indirmesi gerekiyor satın almadan olmaz.Yok öyle değil. Sadece kendisi satın alacak. Arkadaşlarıyla öyle oynayabilip oynayamayacağını soruyor
Amaan boş ver. Zaten geri dönüş yaptığı yok. Detaylı bilgi vermiyor.Tamam arkadşının oynaması için oyunu indirmesi gerekiyor satın almadan olmaz.
Aynen boşver.Amaan boş ver. Zaten geri dönüş yaptığı yok. Detaylı bilgi vermiyor.
Yani evleriniz yakın olupda senin bilgisayarından mı oynayacaksınız? Yoksa öbür türlü mü? Önürüyse bilmiyorum.kardeş ikimizdede oyun var 1 imiz dlc yı alsak 2 mız oynayabılıormuyuz dıye soruorum nasıl anlamadınız
Hem karışık yazdın ama gene de çözdüm ben. Bu kadar karışık yazma. Çoğu kişi anlamıyor herhalde.kardeş ikimizdede oyun var 1 imiz dlc yı alsak 2 mız oynayabılıormuyuz dıye soruorum nasıl anlamadınız