Neler Yeni

Dying light türkçe olmadı

Arax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
Merhabalar ben dying light aldım ve uzun süredir oynuyorum 17 saat oldu ama oyunda türkçe altyazı yok nasıl türkçe altyazı getirebilirim menüde falanda yok oyun türkçe onu biliyorum ancak olmuyor ( bu arada geforce now'da oynuyorum) Simdiden teşekkürler.

Merhabalar ben dying light aldım ve uzun süredir oynuyorum 17 saat oldu ama oyunda türkçe altyazı yok nasıl türkçe altyazı getirebilirim menüde falanda yok oyun türkçe onu biliyorum ancak olmuyor ( bu arada geforce now'da oynuyorum) Simdiden teşekkürler.
Oyuna Türkçe sonra eklenmişti. Acaba geforce now daki hali güncel değil mi

oyunun kendi ayarlarında vardı türkçe ma görmemiş olabilir misiniz

GeForce Now'da Türkçe olmuyor. Steam menüsünden yapılıyor normalde ama GeForce Now'da menüye girilmiyor

bi arkadaşınızdan rica edin hesabınızı verin oda dying lighti indirip türkçe yapsın o zaman sendede olacaktır

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Rainbow ve The witcher neden türkçe o zaman?
bi arkadaşınızdan rica edin hesabınızı verin oda dying lighti indirip türkçe yapsın o zaman sendede olacaktır
Dostum araştırmadan kızgın atmayın önce işin aslını öğrenin. The Witcher ve Rainbow'un oyun ayarları menüsünde dil ayarları var. Ama Dying Light'da böyle bir şey yok. Bu yüzden GeForce Now global dil ingilizce olduğu için öyle yapmış.

Dostum araştırmadan kızgın atmayın önce işin aslını öğrenin. The Witcher ve Rainbow'un oyun ayarları menüsünde dil ayarları var. Ama Dying Light'da böyle bir şey yok. Bu yüzden GeForce Now global dil ingilizce olduğu için öyle yapmış.
witcher 2 de yok :)

oyun listende sağ tıkla oyuna ayarlardan türkçe seçeneğini seç

sdasda.PNG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ geforce yazısını şimdi görüyorum ordan türkçe yapamazsın steam arayüzüne erişim sağlayamıyoruz denemiştim ben de ordan oynayıp bitirdim

sdasda.PNG

Ekler

• sadas.PNG
    sadas.PNG
    228.9 KB · Hit: 41

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ geforce yazısını şimdi görüyorum ordan türkçe yapamazsın steam arayüzüne erişim sağlayamıyoruz denemiştim ben de ordan oynayıp bitirdim.
Dediğiniz yere baktım Türkçe gözüküyor. Tamam teşekkürler

Geri