Neler Yeni

Dying Light'ın hangi sürümünü ya da dlc'sini almalıyım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,624
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar Steamde şuan Dying Light ve Dying Light Enhanced Edition aynı fiyatta hangisini almalıyım. Yani bir farkı olur mu almanın? Ayrıca bir tanede 23 TL'lik DLC'li versiyonu var onu almak mı mantıklı olur? Ayrıca o 23 TL'lik versiyon DLC mi yoksa oyunla birlikte gelen DLC mi? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Arkadaşlar Steamde şuan Dying Light ve Dying Light Enhanced Edition aynı fiyatta hangisini almalıyım. Yani bir farkı olur mu almanın? Ayrıca bir tanede 23 TL'lik DLC'li versiyonu var onu almak mı mantıklı olur? Ayrıca o 23 TL'lik versiyon DLC mi yoksa oyunla birlikte gelen DLC mi? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
ben enchanced edition'u alacağım bugün. Ayrıca o sadece DLC paketi oyunla birlikte gelmiyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
24,75 TL'lik Dying Light Definitive Edition alıyorsun hem Dying Light hemde 27 Adet DLC sahibi oluyorsun Definite Edition al kesinlikle.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
Abdullah Aydoğdu
24.75 TL olanı alırsan oyunla alakalı her şeye sahip oluyorsun sanırım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ben enchanced edition'u alacağım bugün. Ayrıca o sadece DLC paketi oyunla birlikte gelmiyor.
Definitive Edition'nun "Paket Bilgileri" Kısmına bakarsan oyununda olduğunu görürsün, 27 Adet DLC Paketi + Dying Light içeriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Düzeltiyorum definitive edition u al en dolusu o. Oyunu oynarken de beraber takılabilir. Birbirimize item atabiliriz. Ben mesela şans eseri bir Türk ün verdiği itemlerle götürüyorum oyunu. O oyun sonuna gelmiş kasmışta kasmış bana silah atmıştı. Bütün oyun o silahlarla bile götürürsün ama ben biraz zorluk artsın diye kendi yaptıklarımı kullanıyorum ihtiyaç halinde onları takıyorum mesela. Oyun oynayacağınızda haber verin birlikte girelim size silah ilk yardım malzemesi filan vereyim.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Definitive Edition'nun "Paket Bilgileri" Kısmına bakarsan oyununda olduğunu görürsün, 27 Adet DLC Paketi + Dying Light içeriyor.
bilgilendirme için teşekkürler, 1 adet dlc paketi var onunla karıştırmışım.

LordCalap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Çalap
Hocam en full versiyonu almak mantıklı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,624
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam dediğiniz o her şey dahil oyunla birlikte gelen DLC'li sürümün linki atarmısınız?

Top Bottom