DynaTab 75X Sorunları ve Modlanabilirmi

erenwfurkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
DynaTab 75X Malum klavyeyi bende satın aldım.

Bugün şu sorunlarla karşılaştım

Çift basma
Basmama
Takılma
Donma

Şimdi sorum şu klavyeyi anakartına kadar mdolaya bilirmiyim çünkü kasasını çok seviyorum ekranı filan çok hoşuma gidiyor böyle bir klavyeyi satın almak 4.500 5.000 den fazla önerileriniz bekliyorum

Dediğin sorunlar mevcutsa , çift basma switchden kaynaklı olabilir , switchin kalitesine göre değişir veya pcbdeki sorundan da kaynaklanabilir , switchleri çıkarıp boşluğunu temizleyip tekrar kullanmayı dene , donma ve takılma yüksek ihtimal yazılımsal , uygulamasından firmware update yaptığında düzelmezse o klavyeden çok da bir umut bekleme , mod işine gelirsek de o klavyenin içi oldukça dolu , baya bir mod var ek bir şey yapmana pek de gerek yok , gittiği yere kadar kullan muhtemelen çok da fazla dayanmayacak ekranından dolayı dekor olarak masanda kullanırsın

Dediğin sorunlar mevcutsa , çift basma switchden kaynaklı olabilir , switchin kalitesine göre değişir veya pcbdeki sorundan da kaynaklanabilir , switchleri çıkarıp boşluğunu temizleyip tekrar kullanmayı dene , donma ve takılma yüksek ihtimal yazılımsal , uygulamasından firmware update yaptığında düzelmezse o klavyeden çok da bir umut bekleme , mod işine gelirsek de o klavyenin içi oldukça dolu , baya bir mod var ek bir şey yapmana pek de gerek yok , gittiği yere kadar kullan muhtemelen çok da fazla dayanmayacak ekranından dolayı dekor olarak masanda kullanırsın
Çürük klavyeleri yollamışlar. Neyse ki para iadesi verdiler. Pbt Keycaps, 84x switch, köpük, keycap puller, 10k batarya, hotswap soketler bedavaya geldi 😂 yedek parça olarak kullanırım artık

eve dolular dolusu anakart ve switch degistirsem sorun kalmaz olarak düşünüyorum. mesela bunu yazarken bile donuyor oyun oyunanmıyor

Geri