Dyson V8 Absolute Kablosuz Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
Dyson V8 Absolute Kablosuz Süpürge fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Dyson V8 Absolute Kablosuz Süpürge en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.

Bunları neye dayanarak yazıyorsunuz bilmiyorum ama 3+1 ve net 145 metrekare evde oturuyorum, hiç bir sorun yaşamıyoruz. Kaldı ki diyelim ki haznesi hızlı doluyor, boşaltması 10 saniye.hazne bakımından en mantıklısı v10-v11, 1+1 ya da 2+1 için v8 yeterli ama üstünde sorun yaşayabilirsin
Bunları neye dayanarak yazıyorsunuz bilmiyorum ama 3+1 ve net 145 metrekare evde oturuyorum, hiç bir sorun yaşamıyoruz. Kaldı ki diyelim ki haznesi hızlı doluyor, boşaltması 10 saniye.
Hazne Kapasitesi | : 0.54 lt |
Kardeşim cihazı kullanıyor musun kullanmıyor musun? Evde eşim ve oğlum 3 kişiyiz gayet de yeterli. Dyson V15 bile 0.77 lt. ona bakarsan. Demek ki Dyson bu işi bilmiyor.
Hazne Kapasitesi : 0.54 lt
145 metrekare evi bu toz haznesiyle 1 temizlikte kaç defa boşaltıyon herhalde tek kişi yaşıyon
Hocam iki ürün arasındaki fark nedirKardeşim cihazı kullanıyor musun kullanmıyor musun? Evde eşim ve oğlum 3 kişiyiz gayet de yeterli. Dyson V15 bile 0.77 lt. ona bakarsan. Demek ki Dyson bu işi bilmiyor.
Asıl sen nasıl bir evde ve nasıl bir pislik içinde yaşıyorsun ki 2.7 lt 2 temizlikte doluyor.
Dyson"ın en tepe kablosuz süpürgesi 0.77lt. toz haznesine sahip olduğuna göre ve bu makinelerin haznesini boşaltmak kablolu hantal makinelerdeki gibi zahmetli bir iş olmadığını da düşünürseniz son bakmanız gereken yer hazne boyutudur. V12 slim diye bir modeli var, onda 0.30 civarında bir hazne var, bu arkadaşın dediğine göre onunla ancak kümes temizlenir. Böyle saçma bir bakış açısı olur mu? Hazneyi temizlemek 10 saniye sürmüyor kafaya takılacak son şey. Böyle olduğu için de en geniş Dyson kablosuz süpürgede dahi 0.77 lt koymuş Dyson.
Ekleme yapayım 45 bin liralık Dyson robot süpürgede 0.5l hacim varmış, 1+1de yaşayanlar için herhalde bu da![]()