Neler Yeni

🔥İndirim Dyson Cyclone V10 Absolute+ Dikey Şarjlı Süpürge 16,885TL

GirayHan

80+ Platinum

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Biraz fazla kapitalist geliyor bu fiyatlar.
İmkanım olmasına rağmen şundan aldım. Hanımda kullanıyor. O da memnun. Benzeri ürünler bulunur bence biraz uygun alternatifler bakın.

GirayHan

80+ Platinum
İmkanım olmasına rağmen şundan aldım. Hanımda kullanıyor. O da memnun. Benzeri ürünler bulunur bence biraz uygun alternatifler bakın.

Hocam attığın ürünle dyson'un aparatını satın alamazsın. onu geç emiş gücünden tut kalitesine kadar müthiş derecede arada fark var. insanlar sadece dyson markası olduğu için para vermiyor. Şu an dünyanın en iyi süpürgelerini üretiyor bu adamlar. Senin mantığınla ilerlersek el gırgırı da iş görür.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam attığın ürünle dyson'un aparatını satın alamazsın. onu geç emiş gücünden tut kalitesine kadar müthiş derecede arada fark var. insanlar sadece dyson markası olduğu için para vermiyor. Şu an dünyanın en iyi süpürgelerini üretiyor bu adamlar. Senin mantığınla ilerlersek el gırgırı da iş görür.
hey hey gırgıra laf yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
Ben pek fırsat göremedim aylardır aynı para

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal

Bu ürünler gereksiz ve kapitalist geliyor. Yeni yeni icatlar çıkartıyorlar. Yok ev yok araba fln. Ben Mağarada yaşıyorum. Çiğ fare yiyorum kapitaliste hayır

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Ömer

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Bak hocam bu dediklerini anlıyorum ve kesinlikle kabul ediyorum. Haklısın. Ama ben şuan çok yüksek bir gelire sahip olmayan arkadaşlara tavsiye etmiyorum sadece bunu anlatmak istedim. Benim ürünün kalitesine saygım yok değil. Ama ev kurmuş yada kuracak normal bir aile bu tarz alışverişler yapmamalı bence. Çünkü iş süpürge ile bitmiyor. Emiş gücü iyi kaliteli vs tamam her şey okey alalım sırada başka cihaz geliyor. Benim attığım ürün 1/16 fiyat oranına sahip zaten rakip olması için atmadım.

Kendimce fikrim böyle bir dönemde paranın insanların cebinde kalması. 1/16 göz ardı edilmeyecek bir miktar.

Cevap veren diğer arkadaşı kaale almadım bile..

GirayHan

80+ Platinum
Bak hocam bu dediklerini anlıyorum ve kesinlikle kabul ediyorum. Haklısın. Ama ben şuan çok yüksek bir gelire sahip olmayan arkadaşlara tavsiye etmiyorum sadece bunu anlatmak istedim. Benim ürünün kalitesine saygım yok değil. Ama ev kurmuş yada kuracak normal bir aile bu tarz alışverişler yapmamalı bence. Çünkü iş süpürge ile bitmiyor. Emiş gücü iyi kaliteli vs tamam her şey okey alalım sırada başka cihaz geliyor. Benim attığım ürün 1/16 fiyat oranına sahip zaten rakip olması için atmadım.

Kendimce fikrim böyle bir dönemde paranın insanların cebinde kalması. 1/16 göz ardı edilmeyecek bir miktar.

Cevap veren diğer arkadaşı kaale almadım bile..
Gençlere örnek olması açısından doğru bir yaklaşım bu konuda katılıyorum size. Gelir düzeyi yüksek insanlar yada aldığım süpürge sorun çıkarmayacak diyenler yada ben temizlik hastasıyım toza alerjim var bebeğim var ev pırıl pırıl olmalı diyenler alabilir kullanabilir tabi.

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,501
İsim
Ekonomi Çok iyi
Ucuza alacağım derken sonradan başınız ağrımasın, dikkatli olun.
1698788402561.png

GirayHan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,814
Üyeler
166,627
Son üye
Nesseiry