Neler Yeni

E-GPU kurulumunda Whitelist dışında oluşabilecek yazılımsal sıkıntılar nelerdir?

FoxFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgün Deniz Küçük
Selamlar, benim Casper marka bir Laptopum var ve uzun uğraşlar sonucunda Casper yazılım ekibinden her kilidin açık olduğu bir BIOS güncelleştirmesi aldım (Canıma okundu ama masaüstü gibi şu an BIOS, KEKW). Böylece e-GPU kurulumda BIOS whitelist sorununu ekarte etmiş oldum. Karşıma çıkabilecek muhtemel başka sorunlar mevcut mudur? Teşekkürler.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Selamlar, benim Casper marka bir Laptopum var ve uzun uğraşlar sonucunda Casper yazılım ekibinden her kilidin açık olduğu bir BIOS güncelleştirmesi aldım (Canıma okundu ama masaüstü gibi şu an BIOS, KEKW). Böylece e-GPU kurulumda BIOS whitelist sorununu ekarte etmiş oldum. Karşıma çıkabilecek muhtemel başka sorunlar mevcut mudur? Teşekkürler.
Nasıl aldın biosu ve laptop nedir ?

FoxFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgün Deniz Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl aldın biosu ve laptop nedir ?
Laptop Nirvana S500
Nasıl aldığımı hiç sormayın, mailleşmeler onay kodları vs en son şöyle bir mail geldi bana;

Cihazınıza uygun bios dosya gönderimi yapabilmemiz için aşağıdaki bilgileri yanıtlamanızı rica ederiz.

• Ürün seri numarası:
  • Bios güncellemesini hangi soruna karşı talep ediyorsunuz:
  • Kullanmakta olduğunuz bios sürümü ve tarihi:
  • Hangi işletim sistemi kurulacak:
  • Bios kurulum sonrası oluşabilecek hataları kabul ediyor musunuz? :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan sonra en alttaki soruya olumlu dediğim evet demediğim için süreç yeniden başladı. En son BIOS'u aldım.

Top Bottom