Neler Yeni

E-Nabız'da Vefat Etmiş Bireyden İzin İsteme Sorunu

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Arkadaşlar aşı olmak için veli izni lazım oluyor ve anne iznini verdim ama babam vefat ettiği için ondan izni veremiyorum. Babadan izni alamadığım için gerekli işlemleri yapamıyorum, ne yapmam lazım?

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
e devlet üzerinden cimere yazabilirsin
yada il sağlık bakanlığı numarasına ulaşım bildirebilirsin yardımcı olurlar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar aşı olmak için veli izni lazım oluyor ve anne iznini verdim ama babam vefat ettiği için ondan izni veremiyorum. Babadan izni alamadığım için gerekli işlemleri yapamıyorum, ne yapmam lazım?
Çok ilginç sonuçta vefat ettiği resmi kayıtlarda var buna otomatik izin verilmesi lazım. Bu arada başın sağ olsun.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ilginç sonuçta vefat ettiği resmi kayıtlarda var buna otomatik izin verilmesi lazım. Bu arada başın sağ olsun.
Sağol. ŞikayetVar'a baktım ama orada da benim yaşadığım sıkıntıları yaşayıp çözüme ulaşamayan insanlar vardı.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Başınız sağ olsun

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Öncelikle başın sağ olsun kardeşim ölüm kağıdı çıkarılmadıysa bu sorun ile karşılaşırsın başka bir sebep bulamadım ben

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Benim bildiğim annenin velayet davası açıp tüm velayetinin anneye geçmesi gerekiyor. Velayet anneye geçtikten sonra tüm işlemleri anneden başka kimse yapamıyor. Aslında sistemin bunu kendi kendine yapması gerekiyor ama saçma ***** işler işte :) Mekanı cennet olsun.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Başın sağolsun dostum.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle başın sağ olsun kardeşim ölüm kağıdı çıkarılmadıysa bu sorun ile karşılaşırsın başka bir sebep bulamadım ben
Benim bildiğim annenin velayet davası açıp tüm velayetinin anneye geçmesi gerekiyor. Velayet anneye geçtikten sonra tüm işlemleri anneden başka kimse yapamıyor. Aslında sistemin bunu kendi kendine yapması gerekiyor ama saçma ***** işler işte :) Mekanı cennet olsun.
Vefat edeli 14 sene oldu zaten. E-Nabız'ın sisteminde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Top Bottom