Knk velinin e-devleti ile girebiliyorsun başka olmuyor ne yazıkkiE okula gireceğim ama e devlet istiyor Yeni bir giriş sistemi falan mı geldi ? Ve e devletim yok 15 yaşının ustundeyseniz e devlet alabilirsiniz diye biliyorum ben 14 yaşındayım e okula nasıl gireceğim ?
Uygulamasında istemiyor. internet üzerinde istemem sebebi f12 yapıp, notları düzenleyip veliye o şekilde göstermeyi engellemek olabilir.E okula gireceğim ama e devlet istiyor Yeni bir giriş sistemi falan mı geldi ? Ve e devletim yok 15 yaşının ustundeyseniz e devlet alabilirsiniz diye biliyorum ben 14 yaşındayım e okula nasıl gireceğim ?
kanka bak şimdi ilk normal e okul uygulamasını indir sonra öğrenci kaydet yazısına bas ordan tc kimlik olanı seç babanın yada annenin e devletini gir zaten otomatik seni sisteme atıcak sisteme attıktan sonra orda kendini görüceksin bağla yap bugün bende aynı şeklide çözdüm sorunuE okula gireceğim ama e devlet istiyor Yeni bir giriş sistemi falan mı geldi ? Ve e devletim yok 15 yaşının ustundeyseniz e devlet alabilirsiniz diye biliyorum ben 14 yaşındayım e okula nasıl gireceğim ?
artık uygulamada da tek seferlik doğrulama için istiyor yeni gelen güncellemeden sonraUygulamasında istemiyor. internet üzerinde istemem sebebi f12 yapıp, notları düzenleyip veliye o şekilde göstermeyi engellemek olabilir.