E PİNDEN AKBANK HESABIMI KAPATTI

eminbarak

80+
Reaksiyon skoru
22
Bu iyzicodana oyunfor a bakiye attım baya, yüklerkende akbankı kullandım daha sonra lider e pinde çevirip akbanka geri attım bu işlemi 5 bin olarak 5-6 kere yaptım son gönreimde akbank parayı kabul etmedi hesabı kalıcı olarak kapatmış anlamadım ne alaka. bilgisi olan varmı şubeye gittim bu gün vergi levhası sordular bi daha açılmıcak dediler

Bu iyzicodana oyunfor a bakiye attım baya, yüklerkende akbankı kullandım daha sonra lider e pinde çevirip akbanka geri attım bu işlemi 5 bin olarak 5-6 kere yaptım son gönreimde akbank parayı kabul etmedi hesabı kalıcı olarak kapatmış anlamadım ne alaka. bilgisi olan varmı şubeye gittim bu gün vergi levhası sordular bi daha açılmıcak dediler
Bir gün içinde çok fazla para akışı yaparsan radara takılırsın :D parça parça çeksen bir sorun olmazdı tek günde 30 bin parça parça aynı siteden aktarınca takılmışsındır

Bir gün içinde çok fazla para akışı yaparsan radara takılırsın :D parça parça çeksen bir sorun olmazdı tek günde 30 bin parça parça aynı siteden aktarınca takılmışsındır
hesabı ne alaka kalıcı kapattılar onu analamdım

hesabı ne alaka kalıcı kapattılar onu analamdım
Paparanın patlamasından sonra para aktarımlarına yoğunlaştılar parça parça çektiğin için yasadışı aktarım damgasıyla engellenmiş olabilirsin

Paparanın patlamasından sonra para aktarımlarına yoğunlaştılar parça parça çektiğin için yasadışı aktarım damgasıyla engellenmiş olabilirsin
peki yasal olarak problem yaşarmıyım sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadıgım şu e pinin alırkense satarkende fatura kesiliyor en azından sorarlar

peki yasal olarak problem yaşarmıyım sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadıgım şu e pinin alırkense satarkende fatura kesiliyor en azından sorarlar
her konuda az çok bilgim varda TRde hukuk sistemi berbat olduğundan bende avukat olmadığımdan bunu bilemeyeceğim

hesaptaki parayı kurtarabildin mi peki hesap kapatıldıktan sonra

"anlamadıgım şu e pinin alırkense satarkende fatura kesiliyor en azından sorarlar"
Sen alırken müşterisin onlarda satarken satıcı sen sayfalar arası aktarıp parayı geri akbanka çekiyorsun yani al ver al ver yapıyorsun 1 günde 5 6 işlemle 25 30k dönüşüm yaparsan banka seni hesap kiralayıp kara para aklıyor zanneder bu engeli atlamaları normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri