byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
format attıysan sıkıntı yok zaten sıfırlanmıştır her şey ben formattan önce son çıkış diye dediydimFormat attım ama hocam?
format attıysan sıkıntı yok zaten sıfırlanmıştır her şey ben formattan önce son çıkış diye dediydimFormat attım ama hocam?
Onu bilemem ama ne olduğu çok önemli değil yani para gönderirsen devamı da gelecektir. Format atın e postaları güvenceye alın ve hayatına devam etHaklısın ama Çevreme atıldıktan sonra çok bir önemi kalmaz ceza kestirmenin. Sadece sürücü virüsü diye bir şey var mıdır malwarebytes da gözükmeyen onu merak ettim şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
En kötü normal görüntümü almışlar deepfake yapmışlar üstüne derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen pc başında yaptıklarımı boş ver gerçek mi değil mi onu söyle ya
kanıt iste bu kadar basitE postam çalındı ve bir şantaj mesajı geldi bu mesajda Bilgisayarının virüslendiğini ve sürücü virüsü olduğu için antivirüs programlarında gözükmediğini söyledi. Bilgisayarımdan kameramı izlediğini ve müstehcen görüntülerimi paylaşacağını söyledi ve bu e postayı gördükten sonra ona bir bildirim gidecek ve 50 saat içinde kripto hesabını 1300 dolar yatırmazsam bunu paylaşacağını söyledi gerçek midir?
Gmailde hesaba bağlı kişileri görebiliyorsunuz ordan hesabı kurtar gibi bisey var sifreni felan degis formattan sonra tabi yoksa yine nanayE postam çalındı ve bir şantaj mesajı geldi bu mesajda Bilgisayarının virüslendiğini ve sürücü virüsü olduğu için antivirüs programlarında gözükmediğini söyledi. Bilgisayarımdan kameramı izlediğini ve müstehcen görüntülerimi paylaşacağını söyledi ve bu e postayı gördükten sonra ona bir bildirim gidecek ve 50 saat içinde kripto hesabını 1300 dolar yatırmazsam bunu paylaşacağını söyledi gerçek midir?
Sağ ol reis en mantıklısı boşa kaygınlamaya gerek yokOnu bilemem ama ne olduğu çok önemli değil yani para gönderirsen devamı da gelecektir. Format atın e postaları güvenceye alın ve hayatına devam et