TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
yurtdışı iphone alıcam çift e sim falan diyo nasıl olucak nasıl e sim yapıcam
aklınızda bulunsun 4+4ay açık diğer 4 ay tablet gibi çalışıryurtdışı iphone alıcam çift e sim falan diyo nasıl olucak nasıl e sim yapıcam
İşlemci gibi yerleştirmek ?E-Sim teknolojisi normal sim kart yerine telefonun içerisine tıpkı işlemci gibi yerleştirilen teknolojidir.
tek seferlik mi ücretOperatörüne gidip E sim'e geçmek istiyorum diyorsun ve geçiyorsun. 100-150 TL ücreti var.
biliyorum bunun farkındayımdaaklınızda bulunsun 4+4ay açık diğer 4 ay tablet gibi çalışır
O konuda benimde fikrim yok. E sim'e geçince sana bi kağıt veriyorlar QR Kod ile geçiyorsun ama normal e sim'e geçince o kod iptal oluyor mu bende bilmiyorum.tek seferlik mi ücret
Yani klasik sim kart çekmecesi yerine telefonun içerisine bir parça olarak takmak. (Not: E-Sim takma-çıkarma işiyle ilgilenenler dışında takılamaz veya çıkarılamaz telefonun içerisini açmak gerekmektedir.)İşlemci gibi yerleştirmek ?
Zort. Bilmiyorsun sallama bari. QR Kod okutarak cihazın içine E-sim okutuyorsun sadece. Raporladım.Yani klasik sim kart çekmecesi yerine telefonun içerisine bir parça olarak takmak. (Not: E-Sim takma-çıkarma işiyle ilgilenenler dışında takılamaz veya çıkarılamaz telefonun içerisini açmak gerekmektedir.)
Nasıl ya haberlerde oyle okumuştum.Zort. Bilmiyorsun sallama bari. QR Kod okutarak cihazın içine E-sim okutuyorsun sadece. Raporladım.
kredi vs ucu ucuna yetiyor kılıf koruyucu almaya bile para kalmamışken bu çok kötü bi haber olduO konuda benimde fikrim yok. E sim'e geçince sana bi kağıt veriyorlar QR Kod ile geçiyorsun ama normal e sim'e geçince o kod iptal oluyor mu bende bilmiyorum.
Hangi modeli alıyorsun ?kredi vs ucu ucuna yetiyor kılıf koruyucu almaya bile para kalmamışken bu çok kötü bi haber oldu