Yurtdışı iPhone e-SİM nasıl aktif edebilirim?

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
595
Merhaba sorum başlıktaki gibidir fiziksel SIM yuvasının süresi dolduktan sonra e-SIM nasıl aktif edebilirim?

Merhaba sorum başlıktaki gibidir fiziksel SIM yuvasının süresi dolduktan sonra e-SIM nasıl aktif edebilirim?
13 altıysa mecburen bayiden e sim alıp qr kodu okutarak aktif ediyorsun.
13dahil sonrakilerde e sime dönüştürmeden hattını 2. İmei ye aktarabiliyorsun yt de videosu var yapma ücreti 1 dolar fln dı uygulamadan e sim satın alınıyordu 1 günlük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13dahil sonrakilerde e sime dönüştürmeden hattını 2. İmei ye aktarabiliyorsun yt de videosu var yapma ücreti 1 dolar fln dı uygulamadan e sim satın alınıyordu 1 günlük

13 pro max 1 günlük e sim satın alma sadece 1 günlüğüne mi veriyor? Orayı tam anlamadım biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.

Tamamdır hocam anladım aşırı kolay bir şeymiş esnaf arkadaşlarımız bu işlemi yapmak için 1000tl gibi rakamlar istiyordu.

13 pro max 1 günlük e sim satın alma sadece 1 günlüğüne mi veriyor? Orayı tam anlamadım biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.
Hocam 13pm i ne kadara aldınız bende sürekli alasım geliyor ama her seferinde vaz geçiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,778
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri