Neler Yeni

E-Sporcular Neden İntel Kullanıyor

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
oltayı atmış brom
Valla olta da olabilir, sponsorluk olduğunu biliyorum ama intel, amd'den daha stabil çalışıyor. Bu bir gerçek. Ben ve arkadaşlarım bunu bir çok kez tecrübe ettik. Arkadaşlarımın bir yarısı amd bir yarısı intel kullanıyor. Oyunlarda amd daha fazla fps veriyor evet, ama amd kullananların bir çoğu da geç açılma sorunları ile uğraşıyor tabi ayda yılda bir alınan mavi ekranlarda olabiliyor ama çok göze batmıyor o. İntelde bu tarz sorunlar hiç yaşanmadı. Benim gördüğüm kadarıyla.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Valla olta da olabilir, sponsorluk olduğunu biliyorum ama intel, amd'den daha stabil çalışıyor. Bu bir gerçek. Ben ve arkadaşlarım bunu bir çok kez tecrübe ettik. Arkadaşlarımın bir yarısı amd bir yarısı intel kullanıyor. Oyunlarda amd daha fazla fps veriyor evet, ama amd kullananların bir çoğu da geç açılma sorunları ile uğraşıyor tabi ayda yılda bir alınan mavi ekranlarda olabiliyor ama çok göze batmıyor o. İntelde bu tarz sorunlar hiç yaşanmadı. Benim gördüğüm kadarıyla.
Yok öyle bişi.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan Kökdemir
peki fps değerlerini geçtim başka ikisini birbirinden ayıran özellik varmı sadece cs2 için çünki pc toplıcam arada kaldım aynı değerler amd radeon ve nvidia da öyle oluyor amd radeon daha ucuz ama fps değerleri ondan önde yardımcı olurmusun

Top Bottom