E-ticaret altyapı hizmeti

ladyasia

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, çiçekçilik işi ile uğraşıyorum. Bunun için web sitem de var ama temasında biraz değişiklik istiyorum. Görsel seçeneklerinin fazla olduğu ve müşterilerin kolaylıkla işlem yapabildiği bir site olsun istiyorum. Tabi bunu sağlayan ve güvenli ödeme altyapısı hizmeti veren bildiğiniz bir firma var mı? İşimi biraz daha profesyonelleştirmek istiyorum.

bence çok mantıklı bir karar vermişsin. Küçük adımlarla yavaş yavaş işlerini bu şekilde büyütürsün. Web sitesinin basit ve kullanışlı olması müşteriler için çok önemli. Bununla ilgili ideasofttan yardım alabilirsin.

Selamlar, çiçekçilik işi ile uğraşıyorum. Bunun için web sitem de var ama temasında biraz değişiklik istiyorum. Görsel seçeneklerinin fazla olduğu ve müşterilerin kolaylıkla işlem yapabildiği bir site olsun istiyorum. Tabi bunu sağlayan ve güvenli ödeme altyapısı hizmeti veren bildiğiniz bir firma var mı? İşimi biraz daha profesyonelleştirmek istiyorum.
İdeasoft,ticimax,projesoft,tsoft gibi alt yapılardan teklif alabilirsin. Hepsinin avantajı ve dezavantajı var. Çoğu sağlayıcının çözüm ortakları var Sanal pos olarak (paytr,iyzico vb.).

Hepsinin hazır şablon olarak temaları bulunuyor. Bu temaları istediğin gibi sürükle bırak yöntemi veya seçenek seçerek düzenleyebiliyorsun. Bilgiye sahipsen css ve javascrpt dosyalarını da düzenleme hakkı veriyor sana. Eğer siteye ekstra bir eklenti istersen veya ekstre bir düzeltme bunlar için ekstra ücret talep edebilmekteler.

Sağlayıcıları karşılaştır istediğin veya istemediğin özellikleri ele sana en uygun olanını seç.

Anladığım kadarıyla kendi çabanla bir şeyler yapmışsın. Ama işleri büyütmek istiyorsan ve bir şey bilmiyorsan profesyonel bir yardım alman lazım. İdeasofttan senini için ideal paketi seçip hem web siteni değiştirebilir hem de satışlar için yeni stratejiler yapabilirsin.

Bı çiçeği neden çok yüksek fiyatlara satıyorsunuz

Güvenli ödeme müşteriler için önemli bir nokta. Ayrıca depo/ürün yönetimi, zengin görsel çeşitleri, tedarikçi ürün entegrasyonları gibi birçok opsiyonları var. Satışlar ve ürün yönetimi konusunda çok faydalı olur.

Teşekkür ederim yardımlarınız için. İşimi geliştirmek ve büyütmek istiyordum. Bu sayede hedefime ulaşabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı çiçeği neden çok yüksek fiyatlara satıyorsunuz
alışı, dükkan kirası, faturalar, bakımı vs. o fiyatları buluyor ne yazık ki.

Teşekkür ederim yardımlarınız için. İşimi geliştirmek ve büyütmek istiyordum. Bu sayede hedefime ulaşabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alışı, dükkan kirası, faturalar, bakımı vs. o fiyatları buluyor ne yazık ki.
Gül mesela ne kadar konuyla alakasız ama

Geri