E-Ticaret' e girilirmi ?

Bozkurt58

80+
Reaksiyon skoru
291
E-Ticarete girmek istiyorum taktikleriniz uyarılarınız vb. ne olur. Hiç bir tecrübem yok.

E-Ticarete girmek istiyorum taktikleriniz uyarılarınız vb. ne olur. Hiç bir tecrübem yok.
piyasa çok dengesiz tecrübesiz biri bence hiç girmemeli piyasa dengede olsa 1 e alır 2 ye satarsın bakıyorsun alacağın yere zam gelmiş sende satamıyorsun o zaman

Maliyet hesabı çok iyi yapılmalı.

Kanka sermayen yoksa batarsın bildiğin, biz 3-4 yıldır yapıyoruz bu işi ve o kadar çok sıkıntılı insanla uğraşıyoruz ki bilemezsin. Adam ütü ağır diye ütüyü iade ediyor :D
aynı kanka muslukçuyum bende dükkan benim adam gelip diyorki bu musluk neden eğri xD yani boyun kısmı neden düz değil diyor mantığa bak ya

aynı kanka muslukçuyum bende dükkan benim adam gelip diyorki bu musluk neden eğri xD yani boyun kısmı neden düz değil diyor mantığa bak ya
Evet işte, adam ütü ağır deyip iade edebiliyor ve ben iadeyi kabul etmezsem ceza yiyorum. Çok saçma. Yani bunun gibi yapan yüzlerce insan var, kargosu bilmem nesi falan derken büyük bir sermayen olmazsa zarar edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri