MustafaUsta
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Merhaba. Şimdi bir site kurmak kolay mı? Altından kalkabilir misin gibi yorumlar gelecektir. Öncelikle aklımdaki şeyi bir anlatayım. Hali hazırda baya zamandır bynogama ve gamesatış gibi platformlarda oyun itemi satışı yapıyorum. Son zamanlarda gamesatış a da bir komisyon güncellemesi geldi. Sadece güvenli ödeme hizmeti sunuyorlar diye bir siteye bu kadar para ödemek pek mantıklı gelmiyo. Bende bynogame gibi mesela kendi sitemi kursam. Oyuncular düşük komisyon değerlerinde ürünlerinin ticaretlerini sıkıntı yaşamadan yapabilseler. Oyun e pinleri mesela piyasa değerinin altında düşük kar ile satsam. Bu iş baya gündür kafamı kurcalıyor. Herhangi bir web tasarım bilgim yok ama robotik kodlama ile ilgileniyorum, yarın 19 mayıs kutmalarında sergi açıcaz. Bu işin finansal para kısmıda var mesela. Destek sistemini bot mesajları ile bir şekilde çözerim, sorunu çözülmediyse destek mesajlarına ben bakarım. Biliyorum bu tek başıma kalkabileceğim bir iş değil. Bir anda yükselemeyeceğimi de biliyorum. Benim asıl sorum sıfırdan bir site kurmak mal tedariği hariç ne kadar tutar? 17 yaşındayım. Karşılayamacağım derecede çıkarsa gerekirse ekipmanlarımdan satar bir şekilde parayı karşılarım. Bu işte baya kararlıyım.