Neler Yeni

E-Ticaret sitesi kurmak istiyorum. Tahmini ne kadara tutar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
Tamam hocam site kurmak hosting hizmeti almak bunlar yapılır ama şirket kurmak ve bu siteye para yükleme işlemleri bunları bilmiyorum. Özellikle para yükleme hizmetlerinde bazı yerler ile anlaşma yapmam gerekmiyor mu? Mesela papara vb. şirketler ile para alışverişi.
Siteye para yüklemekten kastınız sanal pos ise e-ticaret sitesini yaptırdığınız kişiye sitenizde sanal pos desteğinin olmasını söylemelisiniz. Eğer onu yapamıyorsa zaten e-ticaret sitesi yapmanın pek anlamı kalmaz. Genelde bankayı arayarak veya bir şekilde iletişim kurarak sanal pos desteğini siteye eklerler (ben öyle biliyorum yani) ama İycizo gibi bu tür sanal pos işlemlerini kolaylaştıran şirketler de var bunların API'leri sayesinde daha basit şekilde yapılabiliyor. Tabii bunlara da para ödemeniz gerekiyor. Ben daha önce sanal pos kurulumu yapmadığım için çok hakim değilim ama süreç böyle işliyor diye biliyorum. Yanlışım olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Siteye para yüklemekten kastınız sanal pos ise e-ticaret sitesini yaptırdığınız kişiye sitenizde sanal pos desteğinin olmasını söylemelisiniz. Eğer onu yapamıyorsa zaten e-ticaret sitesi yapmanın pek anlamı kalmaz. Genelde bankayı arayarak veya bir şekilde iletişim kurarak sanal pos desteğini siteye eklerler (ben öyle biliyorum yani) ama İycizo gibi bu tür sanal pos işlemlerini kolaylaştıran şirketler de var bunların API'leri sayesinde daha basit şekilde yapılabiliyor. Tabii bunlara da para ödemeniz gerekiyor. Ben daha önce sanal pos kurulumu yapmadığım için çok hakim değilim ama süreç böyle işliyor diye biliyorum. Yanlışım olabilir.
Tamam hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
tanıdık var istersen özelden yaz numarasını vereyim

Top Bottom