ne alınır peki 900-1000 arası %60 klavye red switch900 liraya alınmaz ama güzel klavye
750 tl güzel fiyat ama masam küçük olduğundan %60 benim için çok daha uygun oluyor
Hocam 900 e çok para 700 750 e bulursun gerwk yokmodlu falan diye demiştim ailem sahibindenden garantisi yok diye almak istemiyor ama tam olarak bilmiyorum
700e verim bizzat ben satıyorumne alınır peki 900-1000 arası %60 klavye red switch
Mesaj otomatik birleştirildi:
750 tl güzel fiyat ama masam küçük olduğundan %60 benim için çok daha uygun oluyor
Bütçen 1000 TL ise bunu alacağına Amazondan Gk61 al.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tch-thock-mod-mekanik-klavye-1190388019/detay bu alınabilir mi yoksa parayı kıyıp 0ını mı alayım
700'e alınabilir ama bütçe 1000 TL ise Gk61 çok daha iyi seçenek.700e verim bizzat ben satıyorum
Aynen knk ben satıyorumsatan sensin değil mi
kendi satıyo büyük ihtimalle. k67 fizz see al bu paraya kat kat iyidir çan çin çon markasından900 TL'ye daha iyi klavye yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok bilmişler buna para vermeyin Çin'den 350ye satıldığı için bakma sen onlara daha iyi klavye yok
K617'den daha iyi Z11.kendi satıyo büyük ihtimalle. k67 fizz see al bu paraya kat kat iyidir çan çin çon markasından
Yahu kanıtla kardeşim kanıtla boş boş iftira atarak kendinizi tatmin etmeyin. Ayrıca k67 önerisini yaparak ne kadar bilgin olduğunuda göstermiş oldun teşekkürler.kendi satıyo büyük ihtimalle. k67 fizz see al bu paraya kat kat iyidir çan çin çon markasından
ben ne alacam şimdi kafam çok karıştıYahu kanıtla kardeşim kanıtla boş boş iftira atarak kendinizi tatmin etmeyin. Ayrıca k67 önerisini yaparak ne kadar bilgin olduğunuda göstermiş oldun teşekkürler.