wallywesttt
80+
iyi klavye mi alınır mı?
686'da yön tuşları var ve kasası plastik, z11'in de kasası metal yön tuşları yok yani benim tercihim z11 olurdu. Zaten yön tuşlarını şimdiye kadar ne zaman kullandım hatırlamıyorum bile.z11 ile z686nın farkı ne hocam. Yön tuşları mı sadece?
Bende z11 sipariş ettim de coğu kişi iptal edip 686 aldığını söylemiş. Kötü kalvye mi aldım diye düşünmeye başlamıştım686'da yön tuşları var ve kasası plastik, z11'in de kasası metal yön tuşları yok yani benim tercihim z11 olurdu. Zaten yön tuşlarını şimdiye kadar ne zaman kullandım hatırlamıyorum bile.
Yön tuşu lazımsa kötü olmuş lazım değilse iyi olmuş öyle söyleyim. Gerçi her halükarda 300TL'ye mekanik klavye alıyorsun her türlü avantajlı bu fiyata membran bulunmuyor.Bende z11 sipariş ettim de coğu kişi iptal edip 686 aldığını söylemiş. Kötü kalvye mi aldım diye düşünmeye başlamıştım
Bende sizin gibi yön tuşu kullandığımı hatırlamıyorum gamepower overlord kullanıyordum onu kardeşime veririm artıkYön tuşu lazımsa kötü olmuş lazım değilse iyi olmuş öyle söyleyim. Gerçi her halükarda 300TL'ye mekanik klavye alıyorsun her türlü avantajlı bu fiyata membran bulunmuyor.