Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Senin dediğine göre bakım yapılan kartların büyük çoğunluğu hatalı o zaman Kopyala yapıştırla olmuyor.Üretim otomasyon olduğu için macunu adamlar sürüp kartı kapatmıyor. 4090 da bile pad yerine macun var. Eğer macun her şekilde pump out olsaydı tüm kartlarda pad kullanılırdı. Tüm işlemler fabrikada otomasyon olduğu için sen sıfır bir ekran kartı aldığında sürülmüş olan macun eüretim hatası yok ise ısı artışı olmadan uzun süre götürüyor. Yani fabrikadan sıfır üretim olmuş kartın pump out yaşaması çok zor. Ayrıca bilgisiz olduğun için kartına pump out yaşatmışsın 7 yıl ekran kartı onarımı yaptım tavsiyem kartını daha fazla söküp mefta etmemen
Kaldı ki bu bir pad değil. Hala bunu anlayamamışsın. Bu da macun. Yalnızca düşük sıcaklıkta ve basınçta katı fazda.
Senin boş konuşmanı dinleyeceğime internette binlerce konusu olan ve kendimin de tecrübe ettiği pump out olmayan bu macunu kullanmaya devam edeceğim Sıcaklıklar da fabrika çıkışı haline döndü zaten belki daha iyi. 350W sabit kartta 62 derece alıyorum duyulmayan fan hızıyla. Bye bye.