E7500 Isınma sorunu

Emré211

80+
Reaksiyon skoru
23
Yeni E7500 işlemci taktım,termal macunu sürdüm her şeyi yaptım fakat stres testi yaptığımda 97 dereceye kadar çıkıyor bunun sebebi nedir ?
Not: Eski işlemcim E6550 idi

Yeni E7500 işlemci taktım,termal macunu sürdüm her şeyi yaptım fakat stres testi yaptığımda 97 dereceye kadar çıkıyor bunun sebebi nedir ?
Not: Eski işlemcim E6550 idi
CPU fan yetmiyor olabilir 👍

stres testinde hep yüksek çıkar normal kullanımda bu ısıya çıkmaz muhtmelen csgo gir öyle ölç

Konuyu hortlatiyorum, macunu sürdüğünü kısım ile üst kısım arasında temassizlik olabilir, fan ayakların kırık olduğundan ısı transferi yapılamıyor olabilir, voltaj problemi olabilir, işlemciyi yoğun kullanıma sokan bir virüs olabilir, fanin yetersiz olabilir... en uç ihtimal çok çok tozludur fazla ısınıyordur macundan olması düşük bir ihtimal eğer dış macunu kullanmadiysan diğer forumlardan toparladıgım ihtimaller bunlar bende kendi i5 2500 işlemcimden 98 derece aldım az önce kontrol ettim fan ayakları kırıkmış macun ile üst aparat tam temasta olmadığı için ısı transferi gerçekleşmiyormuş... en kısa zamanda ayak aparati değişiyorsa alacağım değişiyorsa yeni stock fan alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,701
Üyeler
190,790
Son üye
mechanicalg
Geri