Neler Yeni

EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Aklımda ASBÜ var. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Hukuk istiyorum.
@Harley Quinn❖

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Batuhan Divrik
Hangi bölümü okumak istiyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Osman Samed Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Yazılım, Kripto, Reklamcılık
Okuyacağınız üniversite okuyacağınız bölümle alakalı ilk 10 da değilse 11 ve sonraki üniversitelerin bir önemi yok. Karatay olsun Balıkesir olsun farketmez.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,724
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Neden?
(Meraktan soruyorum.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karatay Üniversitesi nasıl?
Çünkü Ankara mükemmel derecede güzel bir şehir, tam okunacak şehir. Şehir olarak mükemmel zaten bir kere. Üniversite olarak da Türkiye'nin en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, ilk ondan sonra da ODTÜ, Bilkent, Gazi ve Ankara geliyor. Çok prestijli üniversiteler.

Karatay Üniversitesinde akrabam var öğretim görevlisi. Normal bi üniversite ya çok bi özelliği yok. Burslu kazanman lazım orayı yoksa maaliyeti yüksek olur.
Şehir olarak bakacaksak da Konya'yı çok iyi bilirim. Tam bir üniversite şehri. Her yer üniversite kampüsü, park, bahçe falan. Halkın refah seviyesi diğer şehirlere göre daha yüksek.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Okuyacağınız üniversite okuyacağınız bölümle alakalı ilk 10 da değilse 11 ve sonraki üniversitelerin bir önemi yok. Karatay olsun Balıkesir olsun farketmez.
Reis balikesirirn neresinden

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Çünkü Ankara mükemmel derecede güzel bir şehir, tam okunacak şehir. Şehir olarak mükemmel zaten bir kere. Üniversite olarak da Türkiye'nin en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, ilk ondan sonra da ODTÜ, Bilkent, Gazi ve Ankara geliyor. Çok prestijli üniversiteler.

Karatay Üniversitesinde akrabam var öğretim görevlisi. Normal bi üniversite ya çok bi özelliği yok. Burslu kazanman lazım orayı yoksa maaliyeti yüksek olur.
Şehir olarak bakacaksak da Konya'yı çok iyi bilirim. Tam bir üniversite şehri. Her yer üniversite kampüsü, park, bahçe falan. Halkın refah seviyesi diğer şehirlere göre daha yüksek.
3 ay sonra seni bir daha rahatsız edeceğim. Hedefim Hacettepe Hukuk zaten. Hayırlısı olsun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,724
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
3 ay sonra seni bir daha rahatsız edeceğim. Hedefim Hacettepe Hukuk zaten. Hayırlısı olsun.
Hacettepe'ye gelirsen çok iyi olur. Türkiye'nin en iyi üniversitesi diye demiyorum ben varım diye çok iyi olur diyorum .d

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben METU'cüyüm. (evet yanlış ek yazdım.)
Bana göre, Ankara'nın en iyi üniversitesi.
Gölü var.
Yeterli bir sebep bence.

Top Bottom