🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Ultimate team oyna kanser olursun online de hile çok pc tarafında
ea fc aklımdaalmayı düşünüyorum alan wake 2 duydum o da %33 kuponla fiyatı baya düşüyor ben cyberpunk+phantom liberty ve f1 2023 düşünüyorum onlarda şu sıralar oyunlar baya düştü steam'in dolara geçmesinden sonra.Kariyer ne kadar oynatıyor peki? 20-25 saat kadar süre mi. Fiyatına değer mi yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde çok hoşuma gitti ama aklımda Alan Wake 2 ve Remnant 2 gibi oyunlar da var.
Bu saatten sonra bu fiyata imkanı yok bulamam hocam.Önermeyen arkadaşlara aldırma kariyer modu için oynıcaksan alınır ama sezon bittikçe fiyatı daha da düşüyor bilgin olsun online kısmına pek buluşmanı önermem kanser olma garantili bir mod online sezonlar kısmında takılabilirsin çok istersen ama ultimate kısmına hiç girme.
fifa 22'yi 96 TL'ye alan arkadaşlarım vardı genelde fifalar gün geçtikçe ucuzlar ama bu sefer ucuzlar mı bilmiyorum belki zam bile gelebilir o derece şuanBu saatten sonra bu fiyata imkanı yok bulamam hocam.
Xbox 9. nesil var.güzel bi gamepadin varsa al gitsin
Orası hiç belli olmaz ama bence düşücektir yeni oyun çıkmaya yakın son satışlarını yapmak için ucuzlatıyolar.Bu saatten sonra bu fiyata imkanı yok bulamam hocam.
FM2024'de maç yapamıyorsun hocam adı üstünde managerAyrıca Footbal Manager 2024 ile EA FC 2024 arasında ne fark var? Çünkü gamepass' var footbal manager.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox 9. nesil var.
Epic duruyor hocam ea launcher dan da alınabiliyor tl de durdukları sürece ben daha da düşeceğine inanıyorum sezon sonuna doğru. Fifa 18 den beri tüm fifalara sahibim bu zamana kadar hep böyle oldu.Hocam artık ucuzlatacakları steam yok işte sorun orada.
Hangi platformda o fiyat?Aynı şekilde enis kirazoğlu'nun videolarından sardı ea fc 2024 600 TL'ye düşmüş fiyatı en düşük fiyat bu herhalde almayı düşünüyorum önerenler çok ama ayda yılda bir arkadaşların ps4 konsolunda falan oynuyorum oynamıştım daha doğrusu alınabilir bence
Anladım hocamFM2024'de maç yapamıyorsun hocam adı üstünde manager
EAHangi platformda o fiyat?
Peki tavsiye edeceğiniz ne var hocam? 500TL 'ye.Epic duruyor hocam ea launcher dan da alınabiliyor TL de durdukları sürece ben daha da düşeceğine inanıyorum sezon sonuna doğru. Fifa 18 den beri tüm fifalara sahibim bu zamana kadar hep böyle oldu.