Yardım EA FC 24 Oyuncu kariyerinde Pres Yapılmıyor

Scypio0

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar EA FC 24 oyununda Oyuncu Kariyeri açtım. İlk maçıma çıktım, pres yapmam gereken bir yerde gamepad dan X (Pres) tuşuna bastım ama oyuncum pres yapmıyor. Rakip topla yanımdan geçip gidiyor ama oyuncumda hareket yok. Her türlü savunma tipini denedim: Eski Savunma, Taktiksel Savunma ve Gelişmiş Savunma. Bi el atın hele.

Eski savunma tipince yerden pas tuşuna basılı olunca normal baskı yapar. Taktikselde ise LT(L2) tuşuna basılı olarak L analogla rakibe giderek şut tuşuyla topu alırsınız. Öğrenme modundaki savunma kısmını baya oynayın. Ben defalarca bitirmeme rağmen zorluğu üste çekince yine zorlanıyorsun

Eski savunma tipince yerden pas tuşuna basılı olunca normal baskı yapar. Taktikselde ise LT(L2) tuşuna basılı olarak L analogla rakibe giderek şut tuşuyla topu alırsınız. Öğrenme modundaki savunma kısmını baya oynayın. Ben defalarca bitirmeme rağmen zorluğu üste çekince yine zorlanıyorsun
BENDEDE AYNI SORUN VAR SANTRA MODUNDA FALAN SORUNSUZ ESKİ SAVUNMA TİPİYLE DEFANS YAPABİLİYORUM AMA OYUNCU KARİYERİNDE HER TÜRLÜ AYARI DENEDİM HİÇBİR ŞEKİLDE SAVUNMA YAPAMIYORUM ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORMUSUNUZ

Her oyun modunda değişebiliyor bende yaşadım çünkü. Hatta defalarca arkadaşlarımla online dostluk yaptım ayarı yapmama rağmen değişiyor her seferinde bir süre eski savunma, kalan sürede taktiksel savunma modunu kullanıyorum. Öğrenme modunu çok fazla kullan. Ben her seferinde yinede zorlanıyorum defans yapabilmeyi. Fifa teknik bakımından üst ve bu durum zorluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BENDEDE AYNI SORUN VAR SANTRA MODUNDA FALAN SORUNSUZ ESKİ SAVUNMA TİPİYLE DEFANS YAPABİLİYORUM AMA OYUNCU KARİYERİNDE HER TÜRLÜ AYARI DENEDİM HİÇBİR ŞEKİLDE SAVUNMA YAPAMIYORUM ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORMUSUNUZ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,188
Üyeler
174,319
Son üye
1lkerbulut
Geri