FroZe
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Hocam ea ya dair bütün herşeyi silip tekrar yükleyinyok reis güncelmiş bios
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir ea oyunu oynanmıyor
Hocam ea ya dair bütün herşeyi silip tekrar yükleyinyok reis güncelmiş bios
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir ea oyunu oynanmıyor
yok reis olmuyor ne yapsam ne denesem olmuyor en az 2 aydır böyle oyunHocam ea ya dair bütün herşeyi silip tekrar yükleyin
Hocam eskiden oyuna girebiliyor muydunuz eğer giriş yapabiliyorsanız bu sorun gelmeden önce güncelledşğiniz bir driver herhangi bir yazılım var mıdıryok reis olmuyor ne yapsam ne denesem olmuyor en az 2 aydır böyle oyun
önceden girebiliyordumda neden olduğunu bilmiyorum herşeyi deniyorum ama tık yokHocam eskiden oyuna girebiliyor muydunuz eğer giriş yapabiliyorsanız bu sorun gelmeden önce güncelledşğiniz bir driver herhangi bir yazılım var mıdır
Hocam hata gelmeden önce yaptığınız bi güncelleme varsa ondan yapıyordur eski sürümüne alınönceden girebiliyordumda neden olduğunu bilmiyorum herşeyi deniyorum ama tık yok
nasıl eski sürüme alıcam birde ne yaptığımı bilmiyorum ki baya oldu oyuna giremeyeliHocam hata gelmeden önce yaptığınız bi güncelleme varsa ondan yapıyordur eski sürümüne alın
Hocam yaptığınız değişiklikleri hatırlamanız lazım yoksa nasıl çözeriz sonrası yüklediğiniz neyse artık silip başka eski sürümünü yüklemeniz lazım yüksrk ihtimal ondan oluyordur siz nryş değiştirdiğinizi bulun gerisi basitnasıl eski sürüme alıcam birde ne yaptığımı bilmiyorum ki baya oldu oyuna giremeyeli
nasıl bulacağımı bilmiyorum her şeyi denemeye çalışıyorum ama olmuyorHocam yaptığınız değişiklikleri hatırlamanız lazım yoksa nasıl çözeriz sonrası yüklediğiniz neyse artık silip başka eski sürümünü yüklemeniz lazım yüksrk ihtimal ondan oluyordur siz nryş değiştirdiğinizi bulun gerisi basit
Hocam o konuda bilgim yok inşallah bilgili 1 arkadaş yardımcı olur ama yüksek ihtimal sorun anlattığım gibidirnasıl bulacağımı bilmiyorum her şeyi denemeye çalışıyorum ama olmuyor