EA PLAY ABONELİĞİ FİFA 22

TeknoLore

80+
Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar Fifa 22 için 1 yıllık EA PLAY aboneliği satın aldım fakat fifa 22 için sadece 10 saat oynama hakkım var sizce bu durum ilerde düzelir mi yoksa 10 saat ile sınırlı mı kalır
eğer sınırlı kalırsa iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Normal EA Play aldıysan 10 saat ile sınırlı kalır EA Play Pro aldıysan istediğin kadar oynarsın

EA PLAYİ İPTAL ETTİM STEAM ÜZERİNDEN AMA PARASI GELMEDİ PARASI GELİR Mİ YAA B.K YOLUNA GİTSİN İSTEMİYORUM

Arkadaşlar Fifa 22 için 1 yıllık EA PLAY aboneliği satın aldım fakat fifa 22 için sadece 10 saat oynama hakkım var sizce bu durum ilerde düzelir mi yoksa 10 saat ile sınırlı mı kalır
eğer sınırlı kalırsa iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirim yardımcı olursanız sevinirim
şu anda 10 saat. 5-6 ay sonra komple eklenir.

arkadaşlar bunu iade etmenin yolu yok mu

EA PLAYİ İPTAL ETTİM STEAM ÜZERİNDEN AMA PARASI GELMEDİ PARASI GELİR Mİ YAA B.K YOLUNA GİTSİN İSTEMİYORUM
Zaten hiç yoktu ki. Kim söylediyse yanıltmış seni. E play’e fifa oyunları Mayıs gibi eklenir.
Eğer direk çıkar çıkma Ea Play’de oynamak istiyorsan Ea Play Pro alman lazım o da 15 dolardı galiba aylık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bunu iade etmenin yolu yok mu

dostum cidden allah razı olsun çok teşekkür ederim talebi oluşturdum,

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Geri