Teşekkürler , internette hiçbir yerde düzgün bir şekilde anlatan bulamadım soruyım dedim.EA Play süresi bitene kadar istediğin kadar oynayabilirsin.![]()
Teşekkürlerevet oynayabilirsin
Hanginize inanıyım anlamadım. Çok bilgili değilim zatenFifa 17-18 gibi oyunlar steamde bulunmuyor her zaman en güncel sürümü bulursun ea playe dahil değil oynarsın diyen arkadaşları anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben arkadaşın Steam dediğini görmemişim. PS4'e göre cevap verdim. PS4'de FIFA18 bulunuyor EA Play'de.Fifa 17-18 gibi oyunlar steamde bulunmuyor her zaman en güncel sürümü bulursun ea playe dahil değil oynarsın diyen arkadaşları anlayamadım
Hocam steam üzerinden ea play kullanıcısıyım istediğinize inanın.Hanginize inanıyım anlamadım. Çok bilgili değilim zaten![]()
Birazcık araştırınca fifa 17 ve 18 gibi eski oyunların origin üzerinden oynanabildiğini gördüm. Beni uyardığınız için teşekkür ederim
Önemli değil ne demek. Zaten Steamden ea play alınca sadece ilk ay 5.90₺ sonra sabit fiyata geri dönüyor yanılmıyosam 22₺ gibi bir şeydi.Birazcık araştırınca fifa 17 ve 18 gibi eski oyunların origin üzerinden oynanabildiğini gördüm. Beni uyardığınız için teşekkür ederim![]()