Oyuna 30 gün boyunca erişebildiğiniz için evet ben it takes twoyu öyle oynadımdostlar selam, iki kişi ea plus aboneliği aldığımız zaman yine coop girebiliyor muyuz?
2 tane ea plus üyeliği alacaklarını söylüyor gibiaynı anda 2 kişi bf 6 oynayamazsınız bence
ben öyle anlamadım valla2 tane ea plus üyeliği alacaklarını söylüyor gibi
co-op sorduğuna göre tek hesapta 2 kişi giremeyeceğini bilmesi lazımben öyle anlamadım valla
a way out için almanıza gerek yok ki birinizde abonelik olsa diğeri friend pass ile girebilir zaten iki aboneliğe gerek yokikimizde üyelik alacağız. ve bahsettiğim oyun a way out
friend pass ile gelecek arkadaşıma da türkçe yama kurabilir miyim, oyun dosyaları tam mı geliyor?a way out için almanıza gerek yok ki birinizde abonelik olsa diğeri friend pass ile girebilir zaten iki aboneliğe gerek yok
Aynı oyun türkçe yama kurup oynarsınız bende öyle oynadımfriend pass ile gelecek arkadaşıma da türkçe yama kurabilir miyim, oyun dosyaları tam mı geliyor?
teşekkür ederimAynı oyun türkçe yama kurup oynarsınız bende öyle oynadım![]()
Rica ederim bu durum friend pass destekleyen tüm oyunlar için geçerli it takes two split fiction gibi oyunlarda da olurteşekkür ederim