TugrAlp
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Nasıl silebilirimOyunu hesaptan silmen gerekiyor, kaldırman kütüphaneden kalktığı anlamına gelmiyor.
Nasıl silebilirimOyunu hesaptan silmen gerekiyor, kaldırman kütüphaneden kalktığı anlamına gelmiyor.
hesaptan nasıl silerim peki dostumOyunu hesaptan silmen gerekiyor, kaldırman kütüphaneden kalktığı anlamına gelmiyor.
Olursa denenir bubende kaldırdım, sonra başka bir hesap açıp kendimi ekleyip hediye olarak gönderdim, şuan gelmesini bekliyorum....( oyunu kaldırdıktan sonra hediye etme açıldı, kaldıramadan önce açılmamıştı, olur inşallah )
aldım çok sağol![]()
Steam Store
The Steam Winter Sale is on now — find great deals on thousands of games! Plus cast your votes in the 2025 Steam Awards.store.steampowered.com
Acele edin muhtemelen yanlis fiyat.
Sağ tıkla Manage de (yönet) remove from this account yazıyor bende sizde de hesaptan sil gibi bir şey yazar muhtemelen varsa silin .hesaptan nasıl silerim peki dostum
Oyunu zaten hesaptan kaldırdım. Satın al butonu varOyunu hesaptan silmen gerekiyor, kaldırman kütüphaneden kalktığı anlamına gelmiyor.
Sepete girince kaldırılmış bir kopyası var diyor dimiOyunu zaten hesaptan kaldırdım. Satın al butonu var
Sağ tıkla Manage de (yönet) remove from this account yazıyor bende sizde de hesaptan sil gibi bir şey yazar muhtemelen varsa silin
O zaman alabilmen lazım bundle ı alamıyorsan başka bir hesap açıp oradan gift olarak at ana hesabına.Oyunu zaten hesaptan kaldırdım. Satın al butonu var