8200 tl ye düz Rtx 2060 mı? Pahalı.Gecen vatandan sistem alicaktim arkadaslar alma dedi bende basak i sistem baktim parcalar uyumlu mu? lutfen yardimci olun
Kendin akakçe den tek tek topla daha ucuzOnu alma bu u alma nerde daha iyisi varsa atarmisin baakyim
Bu fiyata 2060S toplanır, pahalı gibi geldi. SSD de kronik sorunlu.Gecen vatandan sistem alicaktim arkadaslar alma dedi bende baska sistem baktim parcalar uyumlu mu? lutfen yardimci olun
SSD sorunlu. Yüksek sıcaklıklarda çalışabiliyor, sağlığı hızlı düşebiliyor.Gecen vatandan sistem alicaktim arkadaslar alma dedi bende baska sistem baktim parcalar uyumlu mu? lutfen yardimci olun
Hangi m2 ssd yi kullanmaliyim abdullah abide bu ssd yi kullaniyorduSSD sorunlu. Yüksek sıcaklıklarda çalışabiliyor, sağlığı hızlı düşebiliyor.
8000-8300 ama topladiginiz ssitemler markali psu su kaliteli olsunKardeşim belli ki sistemlerden fazla anlamıyorsun. Bu yüzden hatalı bir sistem toplayıp alabilirsin. İstersen araştırıp kendi sistemini kendin kur ya da bize üst bütçeni belirt biz toplayalım. İnan bana böyle farklı farklı sistemlerle uğraşacağına böylesi daha kolay.
2060s toplayan varmi ? Ssd xpg ile deistirdimBu fiyata 2060S toplanır, pahalı gibi geldi. SSD de kronik sorunlu.
merak etme gülüm biz kimlere sistem topladık. Biz sen paranı çöpe atma diye uğraşıyoruz içine çakma bir parça koymayız.Hangi m2 ssd yi kullanmaliyim abdullah abide bu ssd yi kullaniyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
8000-8300 ama topladiginiz ssitemler markali psu su kaliteli olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060s toplayan varmi ? Ssd xpg ile deistirdim
bu da kötüAlıntıyı görüntülearkdaslar bu nasil ssd hard disk yok ozellestirmeyle cikardim bütçem 8 bin TL monitör dahil
bu da kötü