EASTERGAMERSTV-E2 3060 11400F Sistemi Kaçırmayın

bu arada alınır mı? şahsen alınmaz ben amazon.jp den daha ucuza toplarım.
Trden de 1000₺ fazla toplarsın fark etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram ne 600tlsi hangi ülkede yaşıyorsun sen ? 400e alacağın psu bunu besler mi burada fiyat vereceğine ürün linklerini at.
ayrıca aynı fiyata denk geliyor yaptığın saçma hesaplama ile bile bildiğin kendi istediğin ne demek güvenmiyorsan kasa gelince içini açıp kontrol edersin.
İstediğin parçaları aldığın felanda yok alacağın yine aynı kalitede ssd ve ram olacak.O fiyata

Alınır alınmaz orası ayrı fakat daha ucuza toplayabileceksen toplayıp sepeti ss atarsan almak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici olur.
Kardeşim indirimleri takip etmiyorsan benim suçum mu? itopya’da 1 gün boyunca 600₺’di 3200mhz 8gb ram.

Ram ne 600tlsi hangi ülkede yaşıyorsun sen ? 400e alacağın psu bunu besler mi burada fiyat vereceğine ürün linklerini at.
ayrıca aynı fiyata denk geliyor yaptığın saçma hesaplama ile bile bildiğin kendi istediğin ne demek güvenmiyorsan kasa gelince içini açıp kontrol edersin.
İstediğin parçaları aldığın felan da yok alacağın yine aynı kalitede ssd ve ram olacak.O fiyata

Alınır alınmaz orası ayrı fakat daha ucuza toplayabileceksen toplayıp sepeti ss atarsan almak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici olur.
boş ver uygun fiyata 3060 bulamadım şu an amazon.jp de ama sık sık 1-2 hafta boyunca takip edersen yakalarsın daha ucuza ondan eminim 1 hafta önce baktığımda 7900TL den stok görmüştüm.

Trden de 1000₺ fazla toplarsın fark etmiyor.

Kardeşim indirimleri takip etmiyorsan yorum yazmayacaksın itopya’da 1 gün boyunca 600₺’di 3200mhz 8gb ram.
Yani ya görmüyorsunuz ya da kendinizi konu hakkında bilgili sanıyorsunuz
Sistem 16gb rame sahip kampanyalı hali bile 1200tlye geliyor sadece ramler.
Kampanyaları takip etmiyorum çünkü sisteme bu kadar para verecek kadar önceliğimde değil.Ayrıca az çok piyasaya bakınca fiyatlar belli oluyor.

Şubatta 13k ya 3060ti hazır sistem illa olacaktır demişti onu bekliyorum ben 😀
8K ya 3050 bekleyin, 10K ya 3060 bekleyin, 13K ya 3060 Ti bekleyin diyenleri fazla ciddiye almayın, hayal satıyorlar.

boş ver uygun fiyata 3060 bulamadım şu an amazon.jp de ama sık sık 1-2 hafta boyunca takip edersen yakalarsın daha ucuza ondan eminim 1 hafta önce baktığımda 7900TL den stok görmüştüm.
Bulduğunda bana da mesaj atabilirsen sevinirim 3060 arıyorum bende uygun fiyata çıkarsa pek bilmiyorum yurt dışından daha önce satın almadım.

Daha demin çıktı ihtiyacı olanlar alabilir
Alinir. Parçalar güzel. Fiyat abartı değil.

Bulduğunda bana da mesaj atabilirsen sevinirim 3060 arıyorum bende uygun fiyata çıkarsa pek bilmiyorum yurt dışından daha önce satın almadım.
atarım hocam merak etmeyin zaten 1 haftada bir falan düşüyor o fiyatlara alabilirsiniz yani kolay bir şey japonyadan almak. 3-4 günde geliyor satıcıya göre değişiyor biraz tabi.

atarım hocam merak etmeyin zaten 1 haftada bir falan düşüyor o fiyatlara alabilirsiniz yani kolay bir şey japonyadan almak. 3-4 günde geliyor satıcıya göre değişiyor biraz tabi.
Garantisiz ürünler değil mi ? Riskli ve fiyatı ucuz olmuyor garanti yoksa 2.elden pek bir farkı kalmıyor güvence açısından.

Yani ya görmüyorsunuz ya da kendinizi konu hakkında bilgili sanıyorsunuz
Sistem 16gb rame sahip kampanyalı hali bile 1200tlye geliyor sadece ramler.
Kampanyaları takip etmiyorum çünkü sisteme bu kadar para verecek kadar önceliğimde değil.Ayrıca az çok piyasaya bakınca fiyatlar belli oluyor.
Kampanyalı hali 1200₺’mi bilmeden yorum yazmayın kardeşim şuraya.

Eyvallah hocam 👍

Kampanyalı hali 1200₺’mi bilmeden yorum yazmayın kardeşim şuraya.
Ya kardeşim sen yazdığını okuyor musun ? Veya yazarken ne yazdığını anlayabiliyor musun ?
1642358062108.png

8gb rame kampanyalı hali 600tl yazıyorsun bende sana 16gb alsan 1200 TL'ye gelicek yazıyorum hadi 1000tlye gelsin hahaha.
İnanılmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,214
Üyeler
184,598
Son üye
Zorkier
Geri