Onun yerine temiz, tamir görmemiş ikinci el öneririm.Easycep den telefon almak istiyorum sizce güvenilir mi alınır mı ya da alan oldu mu hiç
Evet birde siteyi sorayım dedimGüvenilir dostum. Sanırım ben link atmıştım sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Webtekno bile reklamını yapmıştı.
Neden meselaOnun yerine temiz, tamir görmemiş ikinci el öneririm.
Ordakiler daha temiz değilmj iade garanti falan varGüvenilir ama direkt 2.el al bence.
Replika parça takıyorlar genelde, tavsiye etmiyorum.Evet birde siteyi sorayım dedim
Neden mesela
Ordakiler daha temiz değilmj iade garanti falan var
Hayır, ekran vs'de değiştiriyorlar diye biliyorum. Almanızı tavsiye etmem.sadece kasa falan değiştirmiyorlar mı
Evet, ikinci el almanız bence daha mantıklı. Eski bir iPhone cihaz alacaksanız bataryadan dolayı vazgeçin derim, bütçenizi belirtirseniz Android cihaz önerisi yapabiliriz.İkinci el mi alayım
Daha çok performans açısından almak istiyorum ben iphone 7 iyi midir ucuz ve iyi dediler de 4 yıl kullanacağımEvet, ikinci el almanız bence daha mantıklı. Eski bir iPhone cihaz alacaksanız bataryadan dolayı vazgeçin derim, bütçenizi belirtirseniz Android cihaz önerisi yapabiliriz.
iphone 7 iyidir.ben kullanıyorum memnunum.Daha çok performans açısından almak istiyorum ben iphone 7 iyi midir ucuz ve iyi dediler de 4 yıl kullanacağım