Neler Yeni

EasyCep outlet iphone alınır mı?

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
İphone 12 mini almayı planlıyorum. yenilenmiş alacaktım easycep'te outlet olanı varmış. bildiğim kadarıyla outlet ürünler reyon ürünleri oluyordu doğrumu?. fiyatı 21.599₺. alınır mı?? modeli sormuyorum arkadaşlar outlet iphone alınır mı? olarak soruyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
İphone 12 mini almayı planlıyorum. yenilenmiş alacaktım easycep'te outlet olanı varmış. bildiğim kadarıyla outlet ürünler reyon ürünleri oluyordu doğrumu?. fiyatı 21.599₺. alınır mı?? modeli sormuyorum arkadaşlar outlet iphone alınır mı? olarak soruyorum.
altına yazmışlar hocam. Şahsen ben bu fiyata almazdım böyle bir cihazı , saçmalık. Bu fiyata sıfır Honor 200 bulunabiliyorken bir alternatif değil bence ama siz bilirsiniz.
1726967557008.png

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
minimum cihazlarda alınabilir de bu bütçelerde almanızı kesinlikle önermiyorum. iphone 7 plus veya belki 8-8plus alınabilir ama bunların üstünde istedikleri fiyata gider sıfır kapalı kutu cihaz alınır

şahin doğan

80+ Platinum
Bu fiyatlara 2. Elde 12 varken neden illa garanti şekilde parçası yenilenmiş cihaz?

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatlara 2. Elde 12 varken neden illa garanti şekilde parçası yenilenmiş cihaz?
Riskli çünkü. Denildiği gibi 3-4 önceki cihaz ve onlarında içi değişip değişmediği belli değil. En azından bildiğim bir yerden alayım. Teknosadan alıp begenmezsem iade ederim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Riskli çünkü. Denildiği gibi 3-4 önceki cihaz ve onlarında içi değişip değişmediği belli değil. En azından bildiğim bir yerden alayım. Teknosadan alıp begenmezsem iade ederim.
İçinde değişttirebilecceği tek parça bataryya dosstum. Ve onunda değişmesi kötü bir şey değil inan. Hatta şahsen ben bataryası düşük ucuza satılan cihazı alır içine deji yüksek mAh batarya alırım. Ekran değişmediği sürece soırun olmaz. Ama genllikle yazıyorlar, düşündüğün kadar yalan dolan yok 2. el piyasasında. Yenilenmiş telefonlarda çoğunlukla ekran orjinal olmayan ile değişmiş oluyor. Yenilenmiş almayın hocam.

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinde değişttirebilecceği tek parça bataryya dosstum. Ve onunda değişmesi kötü bir şey değil inan. Hatta şahsen ben bataryası düşük ucuza satılan cihazı alır içine deji yüksek mAh batarya alırım. Ekran değişmediği sürece soırun olmaz. Ama genllikle yazıyorlar, düşündüğün kadar yalan dolan yok 2. el piyasasında. Yenilenmiş telefonlarda çoğunlukla ekran orjinal olmayan ile değişmiş oluyor. Yenilenmiş almayın hocam.
Şuanda çarşıdayım ve telefoncuları gezdim. 12 mini telefonların hepsi yenilenmiş ürün olduguna eminim. Adamlar ekran ve batarya değişti dediler orjinaliyle ve fiyat olarak 18 diyorlar. İnanmıyorum orjinaliyle değiştiğine. Muhtemelen yenilenmiş aldı birisi ve telefoncuya belkide orijinal diye sattı bilemem yada telefoncu bilerek orjinal diyor.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Şuanda çarşıdayım ve telefoncuları gezdim. 12 mini telefonların hepsi yenilenmiş ürün olduguna eminim. Adamlar ekran ve batarya değişti dediler orjinaliyle ve fiyat olarak 18 diyorlar. İnanmıyorum orjinaliyle değiştiğine. Muhtemelen yenilenmiş aldı birisi ve telefoncuya belkide orijinal diye sattı bilemem yada telefoncu bilerek orjinal diyor.
Ekran değişimiş ürün alınmaz. Ama arka cam değişmiş ürün falan gram sorun değil. Ya da batarya. Problem değil

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Kesinlikle alınmaz bunların heryeri değişen cıkıyor batarya x kasa 11 gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz 2. El araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,644
Üyeler
160,868
Son üye
swindws