EasyCep ten telefon alınır mı?

vcmx

80+
Reaksiyon skoru
30
12 ay peşin fiyatına taksit olduğu için beni cezbetti 11 almayı düşünüyorum sizce alınır mı değişensiz olması tamamen şans mı yoksa belli bir kategoride mi değişensiz geliyor

Değişensiz ürünleri yoktur. Değişen parçalarda şans işi. Alınır.

12 ay peşin fiyatına taksit olduğu için beni cezbetti 11 almayı düşünüyorum sizce alınır mı değişensiz olması tamamen şans mı yoksa belli bir kategoride mi değişensiz geliyor
2. Ele göre gereksiz pahalı ama dediğin gibi vade farksız 12 taksit cazip. Yorumlara bakınca güvenilir duruyor

hayır alınmaz bence çok bi fiyat varkı yok pahalı bence ayrıca yenilenmiş diyo ama telefon bi geliyo pil 80 kasa ezik bu nasıl yenilenmiş telefon şahsi fikrim elden al yada 3-4k fazla ver sıfır al

hayır alınmaz bence çok bi fiyat varkı yok pahalı bence ayrıca yenilenmiş diyo ama telefon bi geliyo pil 80 kasa ezik bu nasıl yenilenmiş telefon şahsi fikrim elden al yada 3-4k fazla ver sıfır al
benim için değişensiz olması yeterli kredi kartından alacağım için elden alamıyorum

Ben easycep pendik mağazasında birkaç telefon incelemiştim. İyi seviyede xiaomi redmi note 8 pro çok cazip gelmişti durumu beklediğimden çok daha iyiydi ekranda çizik vs. yoktu sadece yan çerçevede birkaç kusur vardı o kadar. Cebimde param olsa alıp çıkcaktım. Diğer telefonları da çok incelemedim ama alınır gibi geldi ben de birkaç hafta sonra telefon alacağım sıfıra param yetmezse direk burdan almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri