genelde değişen parçalı telefonlar geliyor diye biliyorum ben 2. el bakmak daha iyi olabilirEasycepten iphone bakıyorum da sizce alınır mı, bu siteden alışveriş yapan oldu mu, bir sorun yaşayan (telefonun değişen parçası var mıydı) oldu mu?
Onlarda ikinci el zaten.Sıfır fiyatı satmıyor adamlar.Ve Kuzenimin bir kaç arkadaşı almış temizlermiş. 14 gün iade hakkın vargenelde değişen parçalı telefonlar geliyor diye biliyorum ben 2. el bakmak daha iyi olabilir
hani iphone'da ekran değişimi falan sıkıntı oluyor ya true tone aktif olmuyor vs. şeyler öyle bir sıkıntısı var mıymış bildiğin?Onlarda ikinci el zaten.Sıfır fiyatı satmıyor adamlar.Ve Kuzenimin bir kaç arkadaşı almış temizlermiş. 14 gün iade hakkın var
Peki ömrü iyi görünüyor mu yani biri diyelim ki iphone 11 falan aldı kaç sene kullanabilicek bunu?ben toplamda 2 adet
iphone 7 ve 7 plus aldım 3 aydır kullanıyoruz sorun yok sıfır telefon almışın gibi iyi oluyor.
fiyatları normal ve garantisi var 1 yıl.
peki ekranı değişmiş mi geldi?ben toplamda 2 adet
iphone 7 ve 7 plus aldım 3 aydır kullanıyoruz sorun yok sıfır telefon almışın gibi iyi oluyor.
fiyatları normal ve garantisi var 1 yıl.
11 pro falan almışlar hiç bir problem yok tertemiz falan dediler.Ben almadım ama onların söylediğini söylüyorumhani iphone'da ekran değişimi falan sıkıntı oluyor ya true tone aktif olmuyor vs. şeyler öyle bir sıkıntısı var mıymış bildiğin?