Easycep'ten iphone alınır mı

iphone 11 ve üstü bir cihaz alacaksan sorun yaşama ihtimalin fazlasıyla düşük.
Genelde sorun yaşayan ve şikayet edenler iphone 6,7,8,x serisi alanlar oluyor XR ve XS tarafında da şikayet yaşayan çok.
Ben aldım, bana yine iyi denk geldi. Sadece kasası değişmiş. Bataryası da orijinal %100.

Peki ömrü iyi görünüyor mu yani biri diyelim ki iphone 11 falan aldı kaç sene kullanabilicek bunu?
Bir ara araştırmıştım çok fazla kötü yorum vardı ben olsam güvenmezdim. Merdiven altı parça takıp yollayabiliyorlar.

iphone 11 ve üstü bir cihaz alacaksan sorun yaşama ihtimalin fazlasıyla düşük.
Genelde sorun yaşayan ve şikayet edenler iphone 6,7,8,x serisi alanlar oluyor XR ve XS tarafında da şikayet yaşayan çok.
Ben aldım, bana yine iyi denk geldi. Sadece kasası değişmiş. Bataryası da orijinal %100.
pil değişimi falan neyse de ekran değişimi biraz gözümü korkutuyor açıkçası. Sizin cihazın durumu neydi hocam alırken?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir ara araştırmıştım çok fazla kötü yorum vardı ben olsam güvenmezdim. Merdiven altı parça takıp yollayabiliyorlar.
taksitle alacağım mecbur 2. el almam gerekiyor

2.ele göre çok pahalı bence

pil değişimi falan neyse de ekran değişimi biraz gözümü korkutuyor açıkçası. Sizin cihazın durumu neydi hocam alırken?
Mükemmel, %100 Batarya, 64GB.
Gelen raporda Kasa (Eşdeğer) ve Pil (Orijinal) yazıyor.
Apple'da da servis kaydı var cihazın.

alan varsa tecrübelerini merak ediyorum orta segment telefon yerine 2. el üst seviye telefon almak daha mantıklı geliyor

alan varsa tecrübelerini merak ediyorum orta segment telefon yerine 2. el üst seviye telefon almak daha mantıklı geliyor
aynen ben de onu düşünüyorum. Sıfır iphone 12 alasıya ikinci el 12 pro veya 12 pro max almak mantıklı geliyor.

iphone 6 almıştım 2. gun dokunmatiği çalışmadı iade ettim hepsiburadadan almıştım kendilerinden alsam kabul edeceklerini sanmıyorum

Arkadaslar ben easycep uzerinden iphone xs aldim mukemmel durumda, ekranda true tone ozelligi yok sanirim ekran yan sanayi degismis ayrica kargoya verilme suresi cok uzun onermiyorum.

tek avantajı taksit yapıyor olması onun dışında fiyatlar sarı siteden çok daha pahalı oluyor. ben kullanıcıdan alma tarafındayım bu işten çok anlamıyorsanız oradan alabilirsiniz
Easycepten iphone bakıyorum da sizce alınır mı, bu siteden alışveriş yapan oldu mu, bir sorun yaşayan (telefonun değişen parçası var mıydı) oldu mu?

Geri