Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Dongle ile kullanımda kimi 125 Hz diyor, kimi 250 kimi 1.000. Hangisi doğru? Youtube'da 250 çıkıyor 3-5 foruma bakıyorum dongleda da 1000 hz veriyor diyorlar.
Dongle ile kullanımda kimi 125 Hz diyor, kimi 250 kimi 1.000. Hangisi doğru? Youtube'da 250 çıkıyor 3-5 foruma bakıyorum dongleda da 1000 hz veriyor diyorlar.
E kötü değil mi hocam o zaman? 8bitdo nerdeyse 7 kat daha hızlıdongle ile 125hz gözüküyor![]()
EasySMX X15
Input lag testing of EasySMX X15 gamepad. Compatible with: android, ios, linux, pc and switch.gamepadla.com
Kablosuz kullanım için bence de kötü. Ben de 8bitdo ultimate 2c kullanıyorum.E kötü değil mi hocam o zaman? 8bitdo nerdeyse 7 kat daha hızlı
Hocam memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum.Kablosuz kullanım için bence de kötü. Ben de 8bitdo ultimate 2c kullanıyorum.
2C dongle ile 1000 hz dimi?Kablosuz kullanım için bence de kötü. Ben de 8bitdo ultimate 2c kullanıyorum.
memnunum hocamHocam memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum.
evet2C dongle ile 1000 hz dimi?
Çok fark olur mu acaba X15 ile ya? Xbox gamepadınınkı X15'ınkınden bıle daha dusuk sanırım ama mııllet bunca yıldır kullanıyor şikayetsiz.memnunum hocam
evet
![]()
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller
Input lag testing of 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller gamepad. Compatible with: android, ios, linux and pc.gamepadla.com
Teşekkürler hocammemnunum hocam
evet
![]()
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller
Input lag testing of 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller gamepad. Compatible with: android, ios, linux and pc.gamepadla.com
Xboxta sorun yokki hemde bt ile bende var halihazırda kullaniyorumÇok fark olur mu acaba X15 ile ya? Xbox gamepadınınkı X15'ınkınden bıle daha dusuk sanırım ama mııllet bunca yıldır kullanıyor şikayetsiz.O kadar fark eder mı kı? X15 900 liraya geliyor, 8bit 1600 1500 falan.
Xbox 9. nesil gamepadin polling ratesi X15'den bile daha kötü diye biliyorumXboxta sorun yokki hemde bt ile bende var halihazırda kullaniyorum
X15 ide geçen Cuma siparis geçtim sırf abartıldığı kadar varmi diye elime geçince bakicam artik
yani hikayeli oyun oynuyorsan bence etkılemezde fps oyunu oynarsan etkilerÇok fark olur mu acaba X15 ile ya? Xbox gamepadınınkı X15'ınkınden bıle daha dusuk sanırım ama mııllet bunca yıldır kullanıyor şikayetsiz.O kadar fark eder mı kı? X15 900 liraya geliyor, 8bit 1600 1500 falan.
Daha x15 in ne olduğunu kac hz olduğunu bilmiyoruz adam akıllı bu kanıya nasil vardınızXbox 9. nesil gamepadin polling ratesi X15'den bile daha kötü diye biliyorum