Neler Yeni

Öneri EasyMX X15 Gamepad alınır mı ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,902
İsim
Mehmet Aslan
EasyMX X15 Gamepad i almayı planlıyorum , ürünü kullanan var mı ? Nasıl bir ürün ? Kronik sorunları , bağlantı kopmaları falan var mı ?
Düz bir oyuncuyum çok rekabetçi değilim. Segmenti falan nedir , xbox kolları ile falan yarışabilir mi ?

Nezha

80+ Bronze
Ben kullanmadım ama mekanik switch, input lag yok ve düşük interval ms diye alıyor forumdakiler. Yani bence her türlü alınır kol ile oynuyorsanız.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,902
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanmadım ama mekanik switch, input lag yok ve düşük interval ms diye alıyor forumdakiler. Yani bence her türlü alınır kol ile oynuyorsanız.
Dediğin terimlerden hiç anlamıyorum hocam biraz daha açar mısın :D Hikayeli oyunlarda yaslanarak oynarım diye düşünüyorum , rekabetçi olarak anca bf falan oynarım.

Nezha

80+ Bronze
Dediğin terimlerden hiç anlamıyorum hocam biraz daha açar mısın :D Hikayeli oyunlarda yaslanarak oynarım diye düşünüyorum , rekabetçi olarak anca bf falan oynarım.
Hocam normal ds4 ds5ler pcde 120ms civarı gecikme yapar. Bunda gecikme düşük. Normal kollar membran bu mekanik switchli yani tuş takılması gibi bir şey yok uzun kullanımda sertleşme olmaz olursa zaten switch lube ile yağlanıp eski haline getirilir. Fiyata gelecek olursak çok uygun. Forumda da sürekli gezerim ama şikayet edene rastgelmedim daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 7 senelik ds4 kol var o da taş gibi çalışıyor ama mekanik switch bir farklı oluyor. Ps düzeni bir kol olsaydı alırdım. Xbox düzeni kol sevmiyorum.

Top Bottom