Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 865 TL

Spectre_zz

80+ Bronze
Tam bir performans canavari kisaca fps icin bundan iyisi yok. Ben de ilan actim da bu fiyata bile bedava bence satasim da yok pek ama sinav calistigim icin pc kapali 🙂.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bu kol almaya değer mi? ben ikinci el ds4 lere bakıyodum sonra bunu gördüm
Bu sıfırını bile tokatlar sen bi de 2. Elden bahsediyon

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emir Can AŞCI
Tam bir performans canavari kisaca fps icin bundan iyisi yok. Ben de ilan actim da bu fiyata bile bedava bence satasim da yok pek ama sinav calistigim icin pc kapali 🙂.

Bu sıfırını bile tokatlar sen bi de 2. Elden bahsediyon
Kaç liraya koydunuz ilana hocam?

Spectre_zz

80+ Bronze
Lan aşşıri zevkli basışlari actım paketi simdi

Xbkx 9. Nesilim de vardi daha once de asiri zevklo bunun tuslar

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
kerem aydınalp
Fiyatı göz önünde bulundurursak 8BitDo Ultimate 2C almak daha mı iyi sizce yoksa bunumu aşırı üzermi 8BitDo yanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
keriz silkeleme işaretini biliyon sen galiba
Olum adam sıfır ürünü sana neden aldığı fiyattan versin? sen neyin kafasını yaşıyon? burada keriz silkelemeye çalışan biri varsa o da sensin tatlısu kurnazı seni. Git tükenmiş ürünün sayfasında günlerce nöbet tut denk getirirsen al sonra 15-20 gün de bekle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
abbas
Olum adam sıfır ürünü sana neden aldığı fiyattan versin? sen neyin kafasını yaşıyon? burada keriz silkelemeye çalışan biri varsa o da sensin tatlısu kurnazı seni. Git tükenmiş ürünün sayfasında günlerce nöbet tut denk getirirsen al sonra 15-20 gün de bekle.
sıfır aldığı ürünü 2 katına mı versin kardeşim sizde fırsatçılığı savunmayın yarın öbürgün sıcak fırsatta ürün bulamayacak hale geleceksiniz bu tipler yüzünden. parasını da geçtim senin benim hakkımı gaspediyor.

Top Bottom