Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 865 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
kerem aydınalp
sıfır aldığı ürünü 2 katına mı versin kardeşim sizde fırsatçılığı savunmayın yarın öbürgün sıcak fırsatta ürün bulamayacak hale geleceksiniz bu tipler yüzünden.
8bitdo mu bu mu?

Spectre_zz

80+ Bronze
sıfır aldığı ürünü 2 katına mı versin kardeşim sizde fırsatçılığı savunmayın yarın öbürgün sıcak fırsatta ürün bulamayacak hale geleceksiniz bu tipler yüzünden. parasını da geçtim senin benim hakkımı gaspediyor.
ULan apexi 3 katına satmayi biliyorsunuz 750tl apex 2000 e kac kisi satti ona laf yok gamepade azicik pay koydum diye aglamak oluyor bu 1700 e aldim carp 3 ile kac ediyor bakalim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece 12de kosarak atmye sen gitseydin o zaman gasp ediyormuşmuşum 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
kerem aydınalp
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
sıfır aldığı ürünü 2 katına mı versin kardeşim sizde fırsatçılığı savunmayın yarın öbürgün sıcak fırsatta ürün bulamayacak hale geleceksiniz bu tipler yüzünden. parasını da geçtim senin benim hakkımı gaspediyor.
Ben adamın ihtiyacı olmadığı halde satın alıp 2 katına satmasını savunmuyorum farkındaysan, o zaten apayrı bir kurnazlık ve çıkarcılık ama adamdan aldığı fiyata istemek de en az adamın yaptığı kadar kurnazlık kusura bakma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
kerem aydınalp
bende bunun x10'u var mekanik gamepad kullandığım için artık membrane tuşlu mekanik kullanamam diyorum. bulabilirsen x10 ya da x20 al x15'in tüm tuşları mekanik değil maalesef.
mekanik olması çok mühim değil zaten fiyat farkıda var dediğim gibi bu fiyata göre 8bitdo ile kapışırmı?

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emir Can AŞCI
Bir ürünün kutusu açılrısa 2. el olarak sayılabilir evet aksi takdirde almışsa ve kutusunu açmamışsa neden 2. el olsun .D Neyse istesende satmaz senin gibi birine zaten .DD

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
abbas
mekanik olması çok mühim değil zaten fiyat farkıda var dediğim gibi bu fiyata göre 8bitdo ile kapışırmı?
8bitdo'da hangi modeli alacaksın pro ultimate mi?
Bir ürünün kutusu açılrısa 2. el olarak sayılabilir evet aksi takdirde almışsa ve kutusunu açmamışsa neden 2. el olsun .D Neyse istesende satmaz senin gibi birine zaten .DD
Seni niye gerdi bu olay anlamadım sende mi fırsatçısın ustam? Ayrıca sıfır da olsa kullanmayacaksa hadi 3-5 fazlasına koyarsın 3 katına koymazsın bu düpedüz fırsatçılık-karaborsacılık. Tamam ne yapıyorsa yapsın ayıp onun ayıbı da tutupta savunmayın şu adamı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
kerem aydınalp
8bitdo'da hangi modeli alacaksın pro ultimate mi?

Seni niye gerdi bu olay anlamadım sende mi fırsatçısın ustam? Ayrıca sıfır da olsa kullanmayacaksa hadi 3-5 fazlasına koyarsın 3 katına koymazsın bu düpedüz fırsatçılık-karaborsacılık. Tamam ne yapıyorsa yapsın ayıp onun ayıbı da tutupta savunmayın şu adamı.
ultimate 2c hocam

Top Bottom