olm 600 a nasıl alıyonuzPazartesi gelicek indirim boşa gitmesin diye aldım gamepad çok kullanmam kullananlar iyi midir bu yoksa direk satıyım mı
Kolay değil 10 yıllık DonanımHaber ölücülügü kariyerimiz varolm 600 a nasıl alıyonuz
Bizede şöyle de yöntemini biz de alalım HocamPazartesi gelicek indirim boşa gitmesin diye aldım gamepad çok kullanmam kullananlar iyi midir bu yoksa direk satıyım mı
satacaksaniz ben talibim hocamPazartesi gelicek indirim boşa gitmesin diye aldım gamepad çok kullanmam kullananlar iyi midir bu yoksa direk satıyım mı
Hocam merhaba iyi gunler, hollandadan gelen easymx x20 elinize ulaştı mı acaba. Eger sunsky guvenilir ise ben de ayni urunden bir adet almak istiyorum. @EtzzelBir adet satın aldım, ekstra bir ürün ekledim siparişi oluşturdum ve daha sonradan eklediğim ürünü iptal ettim bu sayede 748₺ vergi dahil satın almış oldum. (yüzdelik indirim ile daha ucuza satın aldım.) bunun yanı sıra elimde Flydigi Vader 4 Pro ve Xbox 9. Nesil mevcut.
Bu arada ürün geleli 2 hafta falan oldu.
chrome> google> temu "x"> alisveris ve ordan temuya yonlendirecek urunu secip ordaki sepet ikonuna tikla471 e indirim kodu aldım sepete 1050 geçip diyor taktik varmı
dostum 1050 yı gecıyor ve sıparıs ettırmıyor yoksa bende bılıyorumchrome> google> temu "x"> alisveris ve ordan temuya yonlendirecek urunu secip ordaki sepet ikonuna tikla
Taktik maalesef yok hocam.dostum 1050 yı gecıyor ve sıparıs ettırmıyor yoksa bende bılıyorum
kupon ozaman asılsız sepeti doldurtmuyorTaktik maalesef yok hocam.