Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özen özer
Selâm arkadaşlar 8 bitdo 2c aldım. Bugün Kol geldi . Aşırı hoşuma gitti. Xbox koluna göre bir tık küçük almadan önce de yorumlarda görmüştüm o yüzden biraz tereddüt etmiştim ama sorun yok . Rahatsız etmiyor:) . Hiç uygulama vs kurmadım güncelleme falan da yapmadım. Pes 13 kuruluydu PC de onda denedim direkt. Sorunsuz PC ye USB si ile bağlandı. Gecikme vs de yok şuanlik bayağı iyi gibi.

Gametester den testi yaptım ilk test gayet iyi her şey 0 joystick ler falan ama Tek sorun. Sorun mu bilmiyorum ölü bölge testi böyle çıkıyor.

Ekler

• IMG_20250104_194130.jpg
    IMG_20250104_194130.jpg
    3.5 MB · Hit: 46
  • IMG_20250104_194116.jpg
    IMG_20250104_194116.jpg
    2.3 MB · Hit: 46
Son düzenleme:

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Faruk Efe Genç

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Emre
Selâm arkadaşlar 8 bitdo 2c aldım. Bugün Kol geldi . Aşırı hoşuma gitti. Xbox koluna göre bir tık küçük almadan önce de yorumlarda görmüştüm o yüzden biraz tereddüt etmiştim ama sorun yok . Rahatsız etmiyor:) . Hiç uygulama vs kurmadım güncelleme falan da yapmadım. Pes 13 kuruluydu PC de onda denedim direkt. Sorunsuz PC ye USB si ile bağlandı. Gecikme vs de yok şuanlik bayağı iyi gibi.

Gametester den testi yaptım ilk test gayet iyi her şey 0 joystick ler falan ama Tek sorun. Sorun mu bilmiyorum ölü bölge testi böyle çıkıyor.
Hall efect olan bir cihazın böyle sonuç vermesi normal değil

goku010203

80+ Bronze

Değerler yüksek

Dambıldor

80+ Silver
Hall efect olan bir cihazın böyle sonuç vermesi normal değil
Değerler yüksek
Hall efect olmasi sıfır hata alması gerektiğine gelmiyor. Sticklerin circle ve raw modlari var. Yazılımdan circle veya raw seçebiliyorsunuz. Circle da 0 hata çıkarken raw bu şekilde çıkıyor. Çoğu fps oynayan kisi rawin daha doğal güzel geldiğini söylüyor. Vader 4 pro ve cyclone 2 var ikisinde de bu özellik yazılıdan değişebiliyor bende raw kullanıyorum. Flydigi de raw yerine rectangle kullanmışlar ismini.

Ekler

• images (1).png
    images (1).png
    4.5 KB · Hit: 22
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özen özer
Hall efect olmasi sıfır hata alması gerektiğine gelmiyor. Sticklerin circle ve raw modlari var. Yazılımdan circle veya raw seçebiliyorsunuz. Circle da 0 hata çıkarken raw bu şekilde çıkıyor. Çoğu fps oynayan kisi rawin daha doğal güzel geldiğini söylüyor. Vader 4 pro ve cyclone 2 var ikisinde de bu özellik yazılıdan değişebiliyor bende raw kullanıyorum. Flydigi de raw yerine rectangle kullanmışlar ismini.
Çok da şey yapmaya gerek yok mu o zaman hocam kafaya takmaya yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,608
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom