AlınırVergi dahil 760 TL ye alınır mı ?
İndirim kartı 760 TL ye düşürmedi 930 TL ye düşürdü bunun yerine mikrofon almayı düşünüyorum.Alınır
Bu indirim karti nasil oluyorİndirim kartı 760 TL ye düşürmedi 930 TL ye düşürdü bunun yerine mikrofon almayı düşünüyorum.
Hocam açtığım konuda belirttim çok zor bişey değl fakat her zaman olmayabiliyor.Bu indirim karti nasil oluyor
Birde urun eline ulaşan illaki vardır diye düşünüyorum
Yorumlari nasil acaba
aynısı banada oldu. müşeri temsilcisi ile görüştüm o da çözemedi . ürün düşük fiyat görünüyor ama satın alırken orjinal fiyattan değerlendiriyor.beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor Alıntıyı görüntüle
beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor Alıntıyı görüntüle
Aynısı bana oldu ürünü alamadım maalesef. İndirim kartı gelirse çok pahalı üründe kullanmayacağım.beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor Alıntıyı görüntüle
Ne kadarlık ürün eklediniz hocam 2. ürün olarak?beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor Alıntıyı görüntüle