Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

yaman..k

80+ Silver
Vergi dahil 760 TL ye alınır mı ?

yaman..k

80+ Silver

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İndirim kartı 760 TL ye düşürmedi 930 TL ye düşürdü bunun yerine mikrofon almayı düşünüyorum.
Bu indirim karti nasil oluyor
Birde urun eline ulaşan illaki vardır diye düşünüyorum
Yorumlari nasil acaba

yaman..k

80+ Silver
Bu indirim karti nasil oluyor
Birde urun eline ulaşan illaki vardır diye düşünüyorum
Yorumlari nasil acaba
Hocam açtığım konuda belirttim çok zor bişey değl fakat her zaman olmayabiliyor.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
murat
beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor
Screenshot_20241226_102059_Temu.jpg

Ekler

• Screenshot_20241226_102115_Temu.jpg
    Screenshot_20241226_102115_Temu.jpg
    593.5 KB · Hit: 51

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,677
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor Alıntıyı görüntüle
aynısı banada oldu. müşeri temsilcisi ile görüştüm o da çözemedi . ürün düşük fiyat görünüyor ama satın alırken orjinal fiyattan değerlendiriyor.
önceden böyle değildi .

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Tertemiz
Aynısını 2 gün önce yaşadım dostlar müşteri hizmetleri oto cevap vermekten iyice mal olduğu için bir türlü derdimi anlatamadım. Bunu aşmanın bir yolu yok sistem buga giriyor büyük ihtimalle ve indirim sürem de bitti benim. Şansa kadere Wraith sitesinde Fantech Eos Pro stoğu buldum dün yapıştırdım geçtim hocam yapacak bir şey yok. Hayırlısı böyle oldu.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Metehan bahar
X15 stoğu varmı bende gözükmüyor link varsa atsanıza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler indirim kartı verdi de kol için ama sipariş veremiyorum ürün ekleyin diyor ekleyince de gümrükten geçmez diyor nasıl çözebilirim bilen var mı ödeme ekranına ulaşabilsem sipariş sonrası diğer ürünü iptal edeceğim de o ekrana hiç ulaşmıyor Alıntıyı görüntüle

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,771
İsim
Kerem Çavuş
X20 stoğu mu beklemek lazım yedek olarak alayım diyordum

dembe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Ersin
Aynısı bana oldu ürünü alamadım maalesef. İndirim kartı gelirse çok pahalı üründe kullanmayacağım.

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
umut
Ne kadarlık ürün eklediniz hocam 2. ürün olarak?

Top Bottom