Neler Yeni

EasySmx x15 takılı kalıyor

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert kaan benek
Arkadaşlar gsmepad bir kaç gündür sürekli takılı kalıyor joystickler.Sanki aşırı hassas gibi sallasam bile takılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ali Gezen
Arkadaşlar gsmepad bir kaç gündür sürekli takılı kalıyor joystickler.Sanki aşırı hassas gibi sallasam bile takılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim
Hocam konudan bağımsız tam şuan sipariş verecektim konuyu gördüm alınır mı sence bi kullanıcı yorumu olarak? Çin malı nasıl olsa.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam konudan bağımsız tam şuan sipariş verecektim konuyu gördüm alınır mı sence bi kullanıcı yorumu olarak? Çin malı nasıl olsa.
hocam bende temudan almıştım ve bendede r triger sorunlu idi. acaba temu sıkıntılı ürünlerimi satıyor diye insan düşünmüyor değil

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ali Gezen
hocam bende temudan almıştım ve bendede r triger sorunlu idi. acaba temu sıkıntılı ürünlerimi satıyor diye insan düşünmüyor değil
Easysmx'ten vazgeçiyorum hocam o zaman. Aslında ben aula f75 almıştım temudan usb dongle ile kullanırken bazen aşırı şekilde gecikme yapıyor, alıcıyı sök tak yapıyorum öyle düzeliyor.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Anonim Ankh
Zero Deadzone gibi bir mod mu açtınız ya da var mı? Bende 8Bitdo Ultimate C var, bu modu açtığımda joystick'ler neredeyse tam o konumu gösteriyor ve hiç (0,0) noktasında duramıyorlar ama o modu kapatınca josytick (0,0) noktasına yakınsa yazılımsal olarak kordinatını oraya yuvarlıyor. Sende de böyle bir mod varsa açık kalmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modo açıp kapatmayı dener misin?
Orta tuş ile sağ joystick'e basman gerekiyor sanırım.

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Muhammet Kürkçü
Easysmx'ten vazgeçiyorum hocam o zaman. Aslında ben aula f75 almıştım temudan usb dongle ile kullanırken bazen aşırı şekilde gecikme yapıyor, alıcıyı sök tak yapıyorum öyle düzeliyor.
hocam ben vazgeçin demedim. bence alın kullanın bir sıkıntı olursa zaten 3 ay iade hakkınız var diye biliyorum.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ali Gezen
hocam ben vazgeçin demedim. bence alın kullanın bir sıkıntı olursa zaten 3 ay iade hakkınız var diye biliyorum.
Yok hocam siz dediniz diye vazgeçmedim. Aynı anda iki kişide problem var diyorsa vardır bir problem.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Muhammet Kürkçü
Yok hocam siz dediniz diye vazgeçmedim. Aynı anda iki kişide problem var diyorsa vardır bir problem.
bu arada forumda sıkıntı yaşayan birkaç kişi daha vardı haberiniz olsun. r triger bozulduktan sonra iade edip aynı ürünü tekrar aldım şuan sıkıntısız çalışıyor mesela. biraz şans işi sanırım sıkıntı yaşamamak.

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert kaan benek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya şu an farklı bir moda gibi anlamadım.l1 r 2 1 0 olarak çalışıyor mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ sol joystickler de tam açılı hareket ediyor sadece 45 derecelik

Top Bottom