Hocam konudan bağımsız tam şuan sipariş verecektim konuyu gördüm alınır mı sence bi kullanıcı yorumu olarak? Çin malı nasıl olsa.Arkadaşlar gsmepad bir kaç gündür sürekli takılı kalıyor joystickler.Sanki aşırı hassas gibi sallasam bile takılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim
hocam bende temudan almıştım ve bendede r triger sorunlu idi. acaba temu sıkıntılı ürünlerimi satıyor diye insan düşünmüyor değilHocam konudan bağımsız tam şuan sipariş verecektim konuyu gördüm alınır mı sence bi kullanıcı yorumu olarak? Çin malı nasıl olsa.
Easysmx'ten vazgeçiyorum hocam o zaman. Aslında ben aula f75 almıştım temudan usb dongle ile kullanırken bazen aşırı şekilde gecikme yapıyor, alıcıyı sök tak yapıyorum öyle düzeliyor.hocam bende temudan almıştım ve bendede r triger sorunlu idi. acaba temu sıkıntılı ürünlerimi satıyor diye insan düşünmüyor değil
hocam ben vazgeçin demedim. bence alın kullanın bir sıkıntı olursa zaten 3 ay iade hakkınız var diye biliyorum.Easysmx'ten vazgeçiyorum hocam o zaman. Aslında ben aula f75 almıştım temudan usb dongle ile kullanırken bazen aşırı şekilde gecikme yapıyor, alıcıyı sök tak yapıyorum öyle düzeliyor.
Yok hocam siz dediniz diye vazgeçmedim. Aynı anda iki kişide problem var diyorsa vardır bir problem.hocam ben vazgeçin demedim. bence alın kullanın bir sıkıntı olursa zaten 3 ay iade hakkınız var diye biliyorum.
bu arada forumda sıkıntı yaşayan birkaç kişi daha vardı haberiniz olsun. r triger bozulduktan sonra iade edip aynı ürünü tekrar aldım şuan sıkıntısız çalışıyor mesela. biraz şans işi sanırım sıkıntı yaşamamak.Yok hocam siz dediniz diye vazgeçmedim. Aynı anda iki kişide problem var diyorsa vardır bir problem.