Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
heBen uğraşmıyorum kimseyle
heBen uğraşmıyorum kimseyle
Güzel kardeşim, konuya olan gereksiz yaklaşımınızdan rahatsız olup güzelce açıkladım. Ancak kendi kendine triplere giren sensin.
Düzgünce tartışabilirsiniz, ancak sürekli "Tamam", "Evet" gibi aynı mesajları yazman pek doğru olmuyor.Uğraşmasın o zaman
Düzgünce tartışabilirsiniz, ancak sürekli "Tamam", "Evet" gibi aynı mesajları yazman pek doğru olmuyor.
Devam edersen mesaj kasmaya çalıştığını düşüneceğim. Ancak dilersen düzgünce tartışabilirsiniz.
Sanırım Chromium adıyla dağıtılan virüslerden haberin yok.Mesajlarınız biraz komik, Chromium sizin anlayacağınız şekilde söyleyeyim, opera mozilla , google chrome gibi bir tarayıcıdır. Bu tarayıcı açık kaynak kodlu olduğu için içerisindeki kodları düzenlemenize imkan sağlıyor. Sizde kendine göre güncelleyerek, sadece belirlediğiniz sayfanın açılmasını sağlayabiliyorsunuz.
Örneğin DA'nın chromium tabanlı uygulamasını yaptım. Uygulamayı açtığımızda google search ekranı değilde sizi direk DA forum karşılayacak. Olay bundan ibaret.
Boşu boşuna arkadaşı karalamaya çalışmayın Herkese iyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj kasmaya çalıştığım yok hem laf atıp uzatırsa bende uzatırım susmam
Haberim var. Ancak kaynak kodları içerisinde virüs içerikli bir şey göremedimSanırım Chromium adıyla dağıtılan virüslerden haberin yok.
Dediğim gibi uzatıp sayfalarca yazı yazabilirsin. Sonuçta burası bir forum, bilgi alışverişi yapmanız yasak değil.Alıntıyı görüntüle
Mesaj kasmaya çalıştığım yok hem laf atıp uzatırsa bende uzatırım susmam
zaten bu saatten sonra yazmayacağım zırlaması benim kabahatim değilDediğim gibi uzatıp sayfalarca yazı yazabilirsin. Sonuçta burası bir forum, bilgi alışverişi yapmanız yasak değil.
Ancak gidip arka arkaya "Tamam", "Evet" yazarsan pek doğru olmaz.
zaten bu saatten sonra yazmayacağım zırlaması benim kabahatim değil
Virustotal programı içinde kabak gibi olan virüsleri görür bırakılan backdoorları, açıkları saptayamaz kaynak kodlarını çok ayrıntılı incelemeniz gerekir, girilen bilgileri bir yere aktarmıyor olabilir fakat açık bırakıldıysa hacklenebilir ve açık bulmak oldukça zordur o yüzden tavsiyem indirmeyin. Savcılıpa başvursak hayatın kayar falan demiş bi arkadaş çok ayıp etmiş yazılımcı arkadaşın hevesini kırmamak lazım helal olsun keşke eba değilde başka şeyler yapsaydın.VirusTotal'de 2 virüs programı virüs bulmuş gözüküyor?