O ayrı bu ayrı, sen direkt "bu arkadaşı mahkemeye verin" diye bir anda gerginleştin.kanıtlanmıyorsa illa bir şey vardır mantığı ile konuştum , kaba davranılması gereken bir şey yok.
Her ne kadar fazla bilgili olmasamda bu satır garip geldiGitHub - TheMarqE/eba: EBAChromium Source Code
Kaynak kodu isteyen arkadaşlara duyurulur!
Form kapatılırken txt dosyasına log tutması için emir vermemi sağlayan kodun küçük bir parçası .Her ne kadar fazla bilgili olmasamda bu satır garip geldi
Ne olduğunu açıklarmısınız merak ettim
private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
{//TheMarqE -------------------------------------------
Elinize sağlık.Form kapatılırken txt dosyasına log tutması için emir vermemi sağlayan kodun küçük bir parçası .
İsmailini unuttunKonu içerisindeki tartışmalarınızı saygı çerçevesi içerisinde yapınız.
Uyarı niteliğindedir bilginize.
Bazen çok toxic oluyorsunİsmailini unuttun
İndirip öğrenci bilgileri çalındığını nereden bilicez
Proje açık kaynaklı mı? Birçok kişinin verileri toplayacağından tedirgin olacağını düşünüyorum.
hiçbir mod aktif değil iyi mi?. beyler basın modları pingleyin kaldırsın şunu güvenilmez bir şey bu.
insanların kişisel bilgileri falan çalınabilir güvenli değil.
Abuk subuk işler yapma davalık olursun
Güvenli bir kaynak göstermediğine göre dosya virüslü.
Ne oldu başkan?? Cevap gelmiyor?? VirusTotal. İNDİRMEYİN!!!
Nereden güveneceğiz sana? Daha adını, sanını bilmiyoruz. Belki uygulama açık kaynak kodlu.
Sen insanları enayi sandın galiba şuan savcılığa başvursak hayatın kayar.
Bu bile virüslüdür
Cidden birisi cimere iletse bunu davalık olursun belki
tamamMesajlarınız biraz komik, Chromium sizin anlayacağınız şekilde söyleyeyim, opera mozilla , google chrome gibi bir tarayıcıdır. Bu tarayıcı açık kaynak kodlu olduğu için içerisindeki kodları düzenlemenize imkan sağlıyor. Sizde kendine göre güncelleyerek, sadece belirlediğiniz sayfanın açılmasını sağlayabiliyorsunuz.
Örneğin DA'nın chromium tabanlı uygulamasını yaptım. Uygulamayı açtığımızda google search ekranı değilde sizi direk DA forum karşılayacak. Olay bundan ibaret.
Boşu boşuna arkadaşı karalamaya çalışmayın Herkese iyi forumlar.